The Me You Can't See
Volledig scherm
© The Me You Can't See

Lady Gaga in tranen in eerste beelden van prins Harry en Oprahs serie ‘The Me You Can't See’

TVDe officiële trailer van prins Harry’s serie ‘The Me You Can't See’ werd zopas gelanceerd. Met de reeks willen hij en talkshowhost Oprah Winfrey de taboes die rond mentale gezondheid bestaan, doorbreken. Bekijk hier de eerste beelden met getuigenissen van onder andere Lady Gaga en actrice Glenn Close.

 1. Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”
  PREMIUM
  Showbizz
  1

  Maxime ‘Quinten’ De Winne gaat na tien jaar trouwen met zijn vriendin: “Laurence is de eerste bij wie ik perfect mezelf kan zijn”

  “Als ik nu terugkijk naar ‘Thuis’: ik was afschuwelijk slecht. Bepaald geen natuurtalent.” Vandaag speelt Maxime De Winne (43) Quinten in ‘Familie’ en vindt hij zichzelf in alle bescheidenheid een bekwamer acteur. En ook privé heeft hij zijn bedding gevonden: hij gaat trouwen met Laurence, de moeder van zijn dochters Jeanne (7) en Lucille (4). “Vroeger bekeek ik een huwelijk meer als een verplicht nummer, gestuurd door ouders en schoonouders. Maar nu... Naast het feit dat Laurence het graag wil, ben ik er ook van overtuigd dat wij als koppel een blijver zijn”, vertelt de acteur aan Dag Allemaal.