Interviewer Han Peekel (73) sprak dertien dagen geleden met Peter R. de Vries. Het zou het laatste interview ooit met de misdaadjournalist worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Interviewer Han Peekel (73) sprak dertien dagen geleden met Peter R. de Vries. Het zou het laatste interview ooit met de misdaadjournalist worden. © Screenshot NPO - ANP

Laatste interview met Peter R. de Vries op NPO1 : “Hij toonde zich open en kwetsbaar”

TVDertien dagen voor de aanslag op zijn leven gaf Peter R. de Vries zijn laatste interview. Han Peekel - in de jaren 80 ook hier bekend als presentator van het tv-programma ‘Wordt vervolgd’ over strips -  sprak de misdaadjournalist voor een vierluik over zeventig jaar televisie dat dit najaar wordt uitgezonden. Omroep MAX  op NPO1 (Telenet: 100, Proximus: 20) zond het gesprek met De Vries vrijdagavond uit.

  1. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
    Play
    TV

    Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

    ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.