Dankzij de 'circle of trust' kan tv-koppel Sandrine André (Véronique) en Kürt Rogiers (Lars) zich ook in coronatijden als echte geliefden gedragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dankzij de 'circle of trust' kan tv-koppel Sandrine André (Véronique) en Kürt Rogiers (Lars) zich ook in coronatijden als echte geliefden gedragen. © VTM

Kusscènes blijven mogelijk in ‘Familie’ dankzij ‘circle of trust’, ‘Thuis’ kiest voor suggestieve aanpak en speelt met perspectief

TVNa tien weken zit de coronapauze erop voor 'Familie’: de opnamen worden op 2 juni hervat. Ondanks de regels rond social distancing zal er weer gekust, geknuffeld en geruzied worden, als een scène erom vraagt. Daartoe engageren bepaalde acteurs zich tot een 'circle of trust', waarbij ze één collega toelaten in hun 'bubbel'. Mét de goedkeuring van Marc Van Ranst.

3 reacties

 • Johan Curinckx

  3 jaar geleden
  Sommige kiezen een werkbubbel boven een familie of vriendenbubbel
 • John Wuyts

  3 jaar geleden
  Bubbel hier en bubbel daar, is dat het, echt om te lachen. Die 1,5 meter is ook niet goed, hoe zit het dan met de opbouw van weerstand bij de mens als we elkaar niet meer benaderen, straks worden we nog zieker want we hebben geen weerstand meer. Het klinkt hard, maar we moeten de natuur zijn gang laten gaan anders is de mensheid zeker verdoemd en nemen straks andere virussen de overhand.
 • Peter De Burghgraeve

  3 jaar geleden
  Nu ben ik niet meer mee... Je kon vier personen ontvangen thuis, maar moest nog steeds afstand houden. Nu moet die afstand dan toch niet meer?
 1. Bekende Vlamingen over hun (al dan niet uitgebreide) sociale bubbel: “Zolang ik niet weet hoe gevaarlijk dit beestje écht is, komt er níemand in”
  PREMIUM
  Showbizz

  Bekende Vlamingen over hun (al dan niet uitgebrei­de) sociale bubbel: “Zolang ik niet weet hoe gevaarlijk dit beestje écht is, komt er níemand in”

  ‘De regel van 3’ is leerstof van het vijfde leerjaar. Maar ‘de regel van 4’ krijg je zelfs aan volwassenen niet zomaar uitgelegd. De versoepeling van de quarantaineregels heeft níet geleid tot meer duidelijkheid, integendeel. Ook BV’s zijn bezig met hun bubbel, en wie ze daar al dan niet in toelaten. En wat blijkt uit de grote rondvraag van Dag Allemaal? Er heerst vooral ongerustheid, angst en zelfs weerstand bij hen.
 2. “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’
  PREMIUM
  TV
  24

  “Het moment dat ik mijn zoons vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer”: emotionele Gert Verheyen open over scheiding in ‘Over de oceaan’

  De emoties sloegen maandagavond heftig toe bij Gert Verheyen (52) in ‘Over de oceaan’. Als hij een gesprek met zijn zonen te horen krijgt over hun band, kan hij zijn tranen niet bedwingen. De jonge twintigers vertellen dat Gert weinig initiatief neemt om contact te zoeken sinds de scheiding. Dat laatste noemt de voetbalanalist trouwens nog steeds “de grootste mislukking van zijn leven”. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”