Miguel Wiels, Niels Destadsbader en Kurt Van Eeghem
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels, Niels Destadsbader en Kurt Van Eeghem © Kristof Ghyselinck / VRT / Jan Aelberts

Kurt Van Eeghem vlijmscherp voor VRT om ontslagen na transfer Niels Destadsbader: “Zum kotsen”

TVMeer dan een jaar geleden maakte Niels Destadsbader (34) voor 400.000 euro per jaar de overstap naar de VRT, maar voorlopig blijft een eigen programma uit. Extra wrang dus dat vorige week nog een vijftigtal mensen ontslagen werden bij de openbare omroep wegens besparingen. “Ik vind het zum kotzen, als ik mezelf even zo bruut mag uitdrukken”, klinkt het scherp bij voormalig schermgezicht Kurt Van Eeghem in ‘Dag Allemaal’. Al krijgt Niels ook steun. “Hij is het grootste talent met wie ik ooit samenwerkte.”

 1. Foxy Lady uit ‘The Masked Singer' spreekt voor het eerst: “Jagen op loslopend wild is sterker dan mezelf”
  PREMIUM
  TV

  Foxy Lady uit ‘The Masked Singer' spreekt voor het eerst: “Jagen op loslopend wild is sterker dan mezelf”

  Ze is nu al een van de meest besproken kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘The Masked Singer’. ‘Dag Allemaal' kon Foxy Lady strikken voor haar allereerste interview, waarin al enkele hints verstopt zitten. “Wie op zoek is naar de geheimen van Foxy Lady, zal die zeker niet allemaal online vinden”, klinkt het onder meer. Speur mee naar het sexy figuurtje, en lees hieronder ook onze eerste gok.
 2. ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”
  PREMIUM
  TV

  ‘Season of sex’ toont hoe klungelig seks eigenlijk is: “Sperma uitspuwen in een koffiemok, zo gaat dat toch?”

  Voor jongeren mag het wat realistischer dan porno. ‘Season of sex’, waarin een jonge vrouw met vallen en opstaan zoekt naar haar beste orgasme ooit, is op VRT Max de best bekeken titel van het platform. Regisseur Olympia Allaert (29) vindt het tijd voor een einde van ‘onrealistische Hollywoodseks’. “Voor de daad moet je wel eens eerst je bril wegleggen of stoten hoofden soms tegen elkaar.”