Miguel Wiels, Niels Destadsbader en Kurt Van Eeghem
Volledig scherm
PREMIUM
Miguel Wiels, Niels Destadsbader en Kurt Van Eeghem © Kristof Ghyselinck / VRT / Jan Aelberts

Kurt Van Eeghem vlijmscherp voor VRT om ontslagen na transfer Niels Destadsbader: “Zum kotsen”

TVMeer dan een jaar geleden maakte Niels Destadsbader (34) voor 400.000 euro per jaar de overstap naar de VRT, maar voorlopig blijft een eigen programma uit. Extra wrang dus dat vorige week nog een vijftigtal mensen ontslagen werden bij de openbare omroep wegens besparingen. “Ik vind het zum kotzen, als ik mezelf even zo bruut mag uitdrukken”, klinkt het scherp bij voormalig schermgezicht Kurt Van Eeghem in ‘Dag Allemaal’. Al krijgt Niels ook steun. “Hij is het grootste talent met wie ik ooit samenwerkte.”

 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.
 2. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”