Ze zeggen dat
Volledig scherm
Ze zeggen dat © VTM

Kunnen Andy en Dina liegen tegen hun mama's? Dat zochten ze uit in ‘Ze Zeggen Dat’

TVZe zeggen dat mama’s het altijd doorhebben wanneer hun kinderen liegen. Dus schakelden Dina en Andy hun mama’s Lisette en Ivette in om dit cliché te testen in de nieuwe aflevering van ‘Ze Zeggen Dat’. Andy trok nog naar de kebabzaak en de ‘gaydar’ van Dina en Andy stond niet zo scherp. 

 1. Dreig ook jij een erfenis mis te lopen? Met dit stappenplan kan je zelf op zoek gaan naar niet opgeëiste nalatenschappen

  Dreig ook jij een erfenis mis te lopen? Met dit stappen­plan kan je zelf op zoek gaan naar niet opgeëiste nalaten­schap­pen

  De Belgische staat heeft voor ruim 5 miljoen euro openstaande erfenissen op zijn rekening staan, die zijn elk gemiddeld 12.500 euro waard. Wanneer niemand zo’n erfenis na 30 jaar opeist, gaat het geld naar de staat. Ben jij zonder het te weten erfgenaam van een nalatenschap die in de nationale schatkist dreigt te verdwijnen? Na twee seizoenen ‘Erfgenaam Gezocht’ weet Axel Daeseleire hoe je kan zien welke erfloze nalatenschappen maar niet opgeëist raken. Met zijn uitleg en onze stappengids kan je zelf aan de slag.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.