Wednesday
Volledig scherm
Wednesday © Netflix

Kritiek op Netflix-hit ‘Wednesday’: Jenna Ortega had corona tijdens iconische dansscène

TVJenna Ortega (20) had covid tijdens het filmen van de iconische dansscène op ‘Goo Goo Muck’ in de hitserie ‘Wednesday’. Dat vertelde de actrice zelf in een interview met ‘NME’. En hoewel ze op dat moment nog geen positieve test had afgelegd, zorgt de onthulling voor hevige kritiek op sociale media.

 1. Sam Gooris denkt beet te hebben tijdens het vissen: “Het is een haai, ik voel het!”
  Play
  TV

  Sam Gooris denkt beet te hebben tijdens het vissen: “Het is een haai, ik voel het!”

  In de nieuwe aflevering van ‘Expeditie Gooris’ splitst het gezin zich op. De vrouwen gaan samen shoppen, terwijl de mannen aan boord gaan van een vissersboot. Niet veel later denkt Sam meteen beet te hebben tijdens het vissen: “Rak! Wa nen beir. Het is een haai, ik voel het”, roept Sam enthousiast. Maar wanneer de schipper tussen beide komt, blijkt niets wat het lijkt: “Het is een steen.”
 2. Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgoocheling: ik deugde nergens voor”
  PREMIUM
  TV

  Het wordt Alex Agnew te veel in ‘James The Musical’: “Voor mijn vader was ik één grote ontgooche­ling: ik deugde nergens voor”

  De grootste ‘fear factor’ van Alex Agnew (50)? “Een musical over mijn leven”, zegt hij vanavond aan het begin van zíjn ‘James De Musical’. Daarin krijgen we een totaal andere kant van de stoere stand-upcomedian te zien. De ruwe bolster werd gepest op school en had een complexe relatie met zijn oerstrenge Britse vader. Het zorgt tot driemaal toe voor tranen. “In Engeland had ik een halfbroer en twee halfzussen. Díé zoon vond hij geslaagd.”
 1. ‘The Masked Singer’ en ‘#LikeMe’-sterren domineren Gala van de Gouden K’s
  TV
  2

  ‘The Masked Singer’ en ‘#Li­keMe’-ster­ren domineren Gala van de Gouden K’s

  Komende donderdag kunnen CAMILLE en Pommelien Thijs met meerdere MIA’s naar huis gaan, maar een Gouden K hebben de twee sowieso al op zak. Beide artiesten vielen zaterdagavond in de prijzen op de jaarlijkse awardshow van Ketnet in Paleis 12 in Brussel. Het VTM-programma ‘The Masked Singer’ werd verkozen tot ‘Familieprogramma’. Julie Van den Steen en Jens Dendoncker bedankten in hun speech expliciet Niels Destadsbader.
 2. Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgeborene”
  HLN Shop

  Slaap je beter met een verzwarend deken? Kinesist geeft advies: “Het werkt als een knuffel voor een pasgebore­ne”

  Slaap je slecht door stress, angstgevoelens of andere medische klachten? Dan biedt een verzwarend deken misschien wel verlichting. Dit bijzondere item claimt je een betere nachtrust te bezorgen én je gezondheid een boost te geven. Maar kan een ander deken jouw welzijn écht bevorderen? Hoe gaat dat in zijn werk? En heeft iedereen er baat bij? HLN Shop vroeg raad aan Laurens Habers, sportkinesist en medevennoot van Praktijk Corpus in Antwerpen.
 3. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.