The Masked Singer
Volledig scherm
The Masked Singer © VTM

Koningin wint ‘The Masked Singer’: herbeleef hier de finale én wie er achter de maskers zat

TVEin-de-lijk weten we het! Wolf, Duiker en Koningin streden vrijdagavond om de overwinning in ‘The Masked Singer’. Maar het was de Koningin die bewees dat ze inderdaad de ‘Queen’ van het programma was. Speurder Karen Damen kreeg voor de zoveelste keer gelijk, want haar grote idool Sandra Kim bleek de zangeres onder het kroontje te zijn.

41 reacties

 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Romina alleman, ik dacht precies hetzelfde. Vooral bij suikerspin had ik al een serieus vermoeden. Ik denk dat karen niet eens weet wie Nora gharib is, maar ze raadde even dat zij het zou zijn. Komaan hè, iemand heeft haar gewoon alle namen doorgegeven. Bij wolf keek ze zelf eerst even naar het publiek, alsof ze haar moesten herinneren dat het Kevin Janssens was. 
 • Joan Lute

  2 maanden geleden
  Proficiat VTM met deze mooi geproduceerde show die continue de nieuwsgierigheid bleef prikkelen. Ook een proficiat aan alle kandidaten die onwaarschijnlijk knap gezongen hadden en eerlijk gezegd heeft Sandra Kim zo me zo ontzettend verbaasd met haar zangkwaliteiten en gisteren met river deep mountain high me zelfs van mijn sokken geblazen. Graag meer van dat ik deze donkere tijden waar zoveel mensen onnodig lijden. Puur amusement wat de verzuring en toegenomen egoïsme enorm verzacht . OMG zo top
 • Peter Debrouwer

  2 maanden geleden
  En Karen Damen had “weer” alles juist zeker in “haar” fake show ? Eens iemand anders de juiste persoon laten “raden” had dit opgezet gedoe geloofwaardiger gemaakt ! Opgezet spel ! VTM niveau.
 • Carine Verbruggen

  2 maanden geleden
  Was top een avond gewoon genieten !!!meer van dit alleen spijtig dat Koen Wauters de presentatie niet op hem nam
 • André Degrote

  2 maanden geleden
  Mooi programma dat toch wat gemanipuleerd werd. Ik was ook bijna zeker dat het Sandra Kim was, maar haar uitleg steeds in quasi perfect Nederlands deed me twijfelen. Want na haar ontmaskering kon je zelf horen dat ze niet genoeg Nederlands sprak. Heeft probleem met bepaalde letters in woorden(zoals meeste Franstalige) dus ja.. Kan nog altijd mooi zingen dus terechte winnares. Fan erbij. 
 1. Danni Heylen en Linda zijn beste vriendinnen voor het leven: “Sinds 1979 hebben we elkaar nooit meer losgelaten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Danni Heylen en Linda zijn beste vriendin­nen voor het leven: “Sinds 1979 hebben we elkaar nooit meer losgelaten”

  Het klikte meteen toen ze elkaar leerden kennen bij het theatergezelschap waar de ene acteerde en de andere souffleerde. 45 jaar later zijn Danni Heylen (69) en Linda Van Gelder (64) nog altijd de beste vriendinnen, die graag samen shoppen en over alles kunnen praten. Ook over seks. “En we gaan heel graag samen op reis”, zegt Danni. “Zodra we weer veilig kunnen reizen, zijn we weg.”
 2. INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van 
 ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”
  PREMIUM
  TV

  INTERVIEW. Regé-Jean Page, de nieuwe ster van ‘Bridgerton’: “We waren héél goed voorbereid op de stomende scènes”

  Bent u ook in de ban van ‘Bridgerton’? Dan bent u zeker niet de enige, want de Netflix-reeks werd wereldwijd al in meer dan 63 miljoen huiskamers bekeken. Hoofdrolspeler Regé-Jean Page (31) werd van de ene op de andere dag een superster, en hij wordt zelfs al getipt als de nieuwe James Bond. De Zimbabwaanse Brit doet er alles aan om het hoofd koel te houden, al is dat volgens hem niet altijd even gemakkelijk: “Al die aandacht is pure waanzin.”
 1. Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebedrijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”
  PREMIUM
  TV

  Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebe­drijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”

  “Ik kan hard vloeken als ‘s morgens de wekker gaat, terwijl de nacht voordien een koe heeft gekalfd.” 24 uren in een dag zijn soms echt te weinig, zo ook voor Ines Theunis (25) uit het VIER-programma ‘Boerenjaar’. Samen met haar mama en zus runt ze een vleesveebedrijf met 200 koeien, en als landbouwadviseur helpt ze ook andere boeren met vergunningen en papieren. “Ik wilde vooral het levenswerk van mijn papa voortzetten na zijn overlijden.”
 1. Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet
  Play
  Qmusic

  Vuurwerk in de Q Lounge met Laura Tesoro en Loïc Nottet

 2. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"