x
Volledig scherm
x © HLN

Konden de ex-mollen de saboteur ontmaskeren? “Ik heb het geld gevolgd”

TVWie is de mol? Wij stelden de vraag aan heel wat bekende personen op de rode loper, vlak voor de bloedstollende finale in Paleis 12. Wie zat op het juiste spoor? En wil onze premier niet deelnemen aan ‘De mol’? 

 1. Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”
  TV

  Maak nu al kennis met de nieuwe boeren en boerin van ‘Boer zkt vrouw’: “Door de week is hij de boer, maar in het weekend zou je dat niet zeggen”

  Dina Tersago (43) begint er vrijdag weer aan. Dan is ze weer cupido van dienst voor vier nieuwe boeren en één sympathieke boerin in ‘Boer zkt vrouw’. Die stellen zich net zoals vorig jaar incognito voor. Het innerlijke primeert boven het uiterlijke, hun looks houden ze dus nog even geheim. Maar we lichten alvast een tipje van de sluier op. Welke boeren en boerin gaan dit seizoen op zoek naar de liefde?
 2. Nood aan een pauze? Vijf knapperige blokpauzes onder de dertig minuten
  TV

  Nood aan een pauze? Vijf knapperige blokpauzes onder de dertig minuten

  Stilaan murw geblokt? Nood aan een pauze die ontspannend en entertainend tegelijk is? Dan weet u dat u TikTok en consorten best links laat liggen, wegens één keer begonnen, bent u na een uur nog aan het scrollen. Wij bevelen knapperige, stimulerende tv-kost aan, waarbij de dertigminutengrens zelden tot nooit wordt overschreden. Van meekwelen met ‘Carpool Karaoke’ op Apple TV+ tot meezoeken naar Chantal in ‘Search Party’ op Streamz. Dit zijn (volgens ons) de tofste blokpauzes!