Huis Gemaakt - Jerina & Harry
Volledig scherm
Huis Gemaakt - Jerina & Harry © VTM

Koken de potjes over in ‘Huis Gemaakt’ en ‘Blind Gekocht’?

TVDe koppels uit ‘Huis Gemaakt’ staan voor een uitdagende opdracht: ze mogen beginnen met de verbouwing van de keuken, voor velen de belangrijkste ruimte in het huis. In ‘Blind Gekocht’ zoekt Kobe Ilsen dan weer uit welk droomhuis bij het nieuwste koppel Cherifa en Rachid past.

3 reacties

 • Emma Jacobs

  1 maand geleden
  Het koppel uit Laakdal verdient absoluut de overwinning. Zij hebben elke keer opnieuw een grotere uitdaging, want hun huis is gewoon veel groter. En toch slagen ze er in om elke keer een ruimte perfect af te werken binnen de deadline. Lokeren is het klaagkoppel en Kortrijk de bricoleurs die er weinig kaas van gegeten hebben.
 • Lefebvre Marie-Christine

  1 maand geleden
  Ja dat vind ik ook, het licht er vingerdik op. Ze hebben dan ook het beste pand om te verbouwen en de beste indeling van het huis. In Kortrijk en Lokeren een smalle rijwoning. Deze kunnen zo niet ingericht worden zoals in Laakdal. Voor mij mag een van deze twee woningen winnen.
 • Marleen Gyselinck

  2 maanden geleden
  bij blind gemaakt overduidelijk dat voorkeur van de makers naar tik tok koppel gaat . Veel meer zendtijd tov de andere 2 koppels . en steeds meer positievere beelden . Dus overduidelijk al een paar afleveringen wie hier de winnaar gaat moeten zijn