Koen Wauters in 'Vandaag'
Volledig scherm
Koen Wauters in 'Vandaag' © Eén

Koen Wauters verklapt op wie hij gestemd heeft: “Een integere, eerder verlegen man die zijn dossiers wel heel goed kent”

TVNormaal gezien houden we geheim voor wie we stemmen, maar wanneer je zo enthousiast bent over je keuze als Koen Wauters (53), dan moét het er soms uit. Zo verklapte hij in ‘Vandaag' dat hij op huidig premier Alexander De Croo (45) gestemd heeft. 

56 reacties

 • Jean Schepens

  10 maanden geleden
  logisch dat hij die zijn zakken méér dan goed gevuld heeft met het zakgeld van puberende tienermeisjes een liberaal gedachtengoed aanhoudt ; hoe zou je tenslotte zelf zijn, nietwaar ?   ...   NONKELJEAN 
 • Paul Oste

  10 maanden geleden
  Zingen kunt u een beetje(niet mijn genre muziek) maar hou voor wie u gestemd hebt geheim want dit siert u niet.
 • erik Luykx

  10 maanden geleden
  De propaganda voor Decroo en co is begonnen! 
 • François Nuyts

  10 maanden geleden
  Ja , er zullen er nog wel een paar op De Croo gestemd hebben zeker . Zijn partij haalt toch nog altijd 10% nietwaar ...
 • Marina Poelmans

  10 maanden geleden
  Tja ons kent ons hé en geld verdedigd geld ! Dat het maar zeer snel 2024 is zodat we van deze klojo’s af zijn ! En 1 goede raad aan Wauters als media mens hou je dit binnenskamers ! 
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustgesteld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”
  Play

  Marthe en Hanne over zoektocht naar nieuw K3'tje: “Gerustge­steld na eerste aflevering, juiste persoon gaat er wel tussen zitten”

  Vanavond is het de tweede aflevering van ‘K2 zoekt K3'. De zoektocht gaat verder naar het nieuwe K3'tje. Ook Marthe en Hanne beslissen mee wie hun nieuwe collega wordt. Ze kijken naar de audities in een gouden kooi. “Af en toe dachten we, die zien we echt bij ons in de auto zitten”, vertelt Marthe aan VTM NIEUWS. Een favoriet is er nog niet, maar de twee K3'tjes zijn wel gerustgesteld na de eerste aflevering. “De juiste persoon gaat er wel tussen zitten.”
 1. Carrie Bradshaw en Mr. Big zoenen passioneel in eerste beelden van ‘Sex and the City’-reboot
  Play
  TV

  Carrie Bradshaw en Mr. Big zoenen passioneel in eerste beelden van ‘Sex and the Ci­ty’-re­boot

  Tv-zender HBO heeft de eerste beelden gedeeld van de reboot van ‘Sex and the City’. In een korte trailer van aankomende producties van de zender is onder meer te zien dat het hoofdpersonage Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) haar man Mr. Big (Chris Noth) een innige knuffel en een passionele zoen geeft. De beelden wakkeren de hoop onder fans op een liefdevolle verzoening van het koppel meteen weer aan.