Play4/VTM
Volledig scherm
© Play4/VTM

Koen Wauters en Ruth Beeckmans helpen mee aan album voor overleden Loes

TVLoes, een meisje van 7 jaar, kwam afgelopen jaar om bij een aanrijding. Nu wil de papa van Loes een album maken ter ere van zijn dochter. Hiervoor krijgt hij de steun van verschillende grote artiesten. Koen Wauters (54) en Ruth Beeckmans (39) helpen bijvoorbeeld al mee aan de plaat. 

 1. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 2. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 3. De Mediawatchers vlijmscherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew: “Ik ben in slaap gevallen”
  PODCAST

  “Ik ben in slaap gevallen”: De Mediawat­chers vlijm­scherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew

  Het eerste seizoen van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ zit er bijna op. Tijd dus voor ‘De Mediawatchers’ om terug te blikken op het presentatiedebuut van de comedian. Voor Showbits-gezicht Desna Lespinoy is het programma vrij braaf en mogen de proeven wel iets uitdagender: “Ik blijf op mijn honger zitten.” HLN-journalist Mark Coenegracht stelt zich vragen bij de kandidaten: “Hoe zijn die duo’s gekozen als ze al bang zijn voor een beetje water? Zielig.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.