Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars!
Volledig scherm
PREMIUM
Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars! © DPG/SBS/VRT

Koen Wauters en Gert Verhulst presenteren de Kastaars: “Weet je nog Gert, toen we samen op de cover van 'Joepie' stonden?”

Showbizz34 jaar geleden stonden ze samen op de cover van de Joepie, dit weekend kruisen de paden van Gert Verhulst en Koen Wauters (beiden 55) opnieuw. De twee big shots van de Vlaamse televisie mogen samen met Danira Boukhriss de Kastaars! presenteren. In Dag Allemaal fileren ze in een uniek duogesprek het medialandschap én elkaars carrière. “Ik ben niet meteen fan van ‘De Verhulstjes’. Bij VTM wéten ze dat ze mij geen docusoap moeten voorstellen.”

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. RECENSIE. ‘Extrapolations’: “Dit Hollywood-klimaatdrama twijfelt tussen futuristische farce en beklemmende toekomstrealiteit”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Extrapola­ti­ons’: “Dit Hollywood-klimaatdra­ma twijfelt tussen futuristi­sche farce en beklemmen­de toekomstre­a­li­teit”

  Bent u na de finale van de dystopische HBO-show ‘The Last of Us’ op Streamz op zoek naar een nieuw somber toekomstbeeld om in te zwelgen? Dan heeft Apple TV+ alvast half Hollywood gestrikt om u naar hun platform te lokken. In de achtdelige anthologieserie ‘Extrapolations’ schetst ‘An Inconvenient Truth’-producent Scott Z. Burns een fictief maar toch aardig realistisch beeld van hoe onze nabije en verre toekomst eruit kan zien als we klimaatverandering argeloos z’n gangetje laten gaan. Of deze show ook echt een wake-upcall is of te lang de snooze-knop ingedrukt houdt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’
  PREMIUM
  TV

  "Het succes is ons naar het hoofd gestegen": zo gaat het nog met de deelnemers uit 'Mijn restaurant’

  ‘Mijn restaurant’ was een enorm succes voor VTM, maar voor de kandidaten liep het minder goed af. Geen van de twintig zaken wist te overleven en de relatiebreuken zijn niet op één hand te tellen. Gisteren blikten de kandidaten uit het allereerste seizoen terug, nu delen de deelnemers uit het tweede en derde seizoen hun ervaringen. “Via via laat hij weten dat hij zich ‘slecht behandeld’ en ‘misbruikt’ voelt door VTM”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.