Koen Crucke in bedgeheimen.
Volledig scherm
Koen Crucke in bedgeheimen. © VIER

Koen Crucke had al eens een triootje: "Ik zie Jan na 51 jaar nog even graag, maar we geven elkaar vrijheid op alle vlakken”

TVKoen Crucke (68) vertelde vanavond over zijn overgewicht, zijn relatie, zijn ouders en zijn toekomst in ‘bedgeheimen’ met James Cooke.

 1. Marc Van Ranst toont andere kant in ‘Gert Late Night’: “Ik heb al een paar oneerbare voorstellen gekregen”
  TV

  Marc Van Ranst toont andere kant in ‘Gert Late Night’: “Ik heb al een paar oneerbare voorstel­len gekregen”

  “Ook tijdens deze grote crisis ben ik eigenlijk een gelukkig man. Ik mag namelijk de dingen doen, die ik graag doe.” Vlaanderens bekendste viroloog Marc Van Ranst (55) vertelde woensdagavond in ‘Gert Late Night’ openhartig over z’n privéleven. “Ja, ik heb wel eens een joint gerookt, maar ik voelde daar maar weinig van”, biechtte hij onder andere op.
 2. Ruben Van Gucht openhartig: “Ik denk niet dat kinderen me gelukkiger zouden maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ruben Van Gucht openhartig: “Ik denk niet dat kinderen me gelukkiger zouden maken”

  De drukste sportzomer sinds jaren viel weg maar nu het wielrennen weer op volle toeren draait, kan Ruben Van Gucht (34) zich - onder meer in zijn talkshow ‘Extra Time Koers’ - weer ten volle uitleven. “Het is gezellig druk, een drukte die ik graag heb”, zegt de sportjournalist. “Bovendien mag ik opnieuw met mijn theatershow ‘Sportman II’ op de planken staan. Ik heb die tournee noodgedwongen moeten onderbreken door corona.”