© VRT 2021 - Jokko
Volledig scherm
© © VRT 2021 - Jokko

Kobe Ilsen werkt aan nieuw seizoen ‘#weetikveel’

TVEr komt binnenkort een tweede seizoen van ‘#weetikveel’. Dat vertelde Kobe Ilsen (39) op zijn Instagram. “Volop bezig met het tweede seizoen van ‘#weetikveel’, binnenkort te zien op Eén", aldus de presentator.

0 reacties

 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 1. ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky
  Play
  TV

  ‘My Next guest’: David Letterman reist naar Kiev voor een interview met president Zelensky

  David Letterman (75) is naar Kiev gereisd voor zijn grootste interview tot nu toe. Vanaf maandag 12 december kan je op Netflix de volgende aflevering van ‘My Next Guest Needs No Introduction’ kijken dat in het teken staat van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky (44). Het interview werd in oktober opgenomen in een metrostation, 90 meter onder de grond, om veiligheidsredenen. “Dit heb ik nog nooit gedaan”, vertelt Letterman in de trailer. “Ik weet niet wat ik moet verwachten. Een week voor ik naar Kiev kwam, lanceerde Rusland weer raketten op de stad.”
 2. De Mediawatchers vlijmscherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew: “Ik ben in slaap gevallen”
  PODCAST

  “Ik ben in slaap gevallen”: De Mediawat­chers vlijm­scherp voor nieuwe ‘Fear Factor’ met Alex Agnew

  Het eerste seizoen van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ zit er bijna op. Tijd dus voor ‘De Mediawatchers’ om terug te blikken op het presentatiedebuut van de comedian. Voor Showbits-gezicht Desna Lespinoy is het programma vrij braaf en mogen de proeven wel iets uitdagender: “Ik blijf op mijn honger zitten.” HLN-journalist Mark Coenegracht stelt zich vragen bij de kandidaten: “Hoe zijn die duo’s gekozen als ze al bang zijn voor een beetje water? Zielig.” Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.