The Voice
Volledig scherm
The Voice © VTM

Knopen doorhakken tijdens de 2de liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’: deze kandidaten gaan naar de halve finale

TVHet was weer spannend vanavond in de tweede liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’. Het was ook eindelijk aan de coaches om te tonen wat ze in hun mars hebben. Ze openen de show met een strakke mash-up van ‘Gimme All Your Lovin’ en ‘Start Me Up’ van de Rolling Stones. 

6 reacties

 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Inderdaad Michel, al van bij de blinds éénheidsworst en "boring" van een resem dezelfde typetjes met dezelfde soort liedjes en het nodige hoge tonen gekrijs! Goed dat ik het programma kan doorspoelen en heb op een half uurtje alles gezien .
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Hoog tijd dat boeltje daar eens goed doorgelicht wordt, niet kunnen stemmen voor de tweede maal al technische defecten nooit reeele cijfers tonen, voor de rest een totale vrouwen cultus jongens worden gewoon weggestemd uitgezonderde in de tijd Ibe, geen enkele winnaar het ooit ergens gemaakt heeft zal nu met deze hoop jonge kwetters hetzelfde zijn.
 • Patrick De pauw

  1 maand geleden
  De jury kan zelf amper goed zingen?Laura LMC enz en die moeten anderen beoordelen?komaan zeg!uitgekochte boel ja
 • Marc Sierens

  1 maand geleden
  Ze kunnen zelf niet of amper deftig zingen en die moeten dan als jury oordelen over mensen die beter zingen dan zijzelf of hoe het spel gespeeld word
 • Marc Van Buynder

  1 maand geleden
  Nathalia zag liever het borsthaar van haar deelnemer Simon dan het super talent van Grace. Gelukkig heeft het 'publiek' voor Grace gekozen.