Stacey en Gianni in 'Klopjacht'
Volledig scherm
Stacey en Gianni in 'Klopjacht' © Play4

‘Klopjacht’ kent bloedstollende ontknoping in jachthaven: twee duo’s blijven uit handen van de speurders

tvDe duo’s Stacey en Gianni en Cifdine en Laïd hebben ‘Klopjacht’ gewonnen. De ex-collega’s uit West-Vlaanderen en de twee Marokkaanse boers konden in de finale van het realityprogramma op het nippertje uit handen van de speurders blijven. Ze zijn zo de enige van in totaal twaalf kandidaten die daarin slaagden. 

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Winnen broers Laid en Cif vanavond ‘Klopjacht’? “Negen kilo vermagerd tijdens programma”
  PREMIUM
  TV

  Winnen broers Laid en Cif vanavond ‘Klopjacht’? “Negen kilo vermagerd tijdens programma”

  Als ze vanavond de finale van ‘Klopjacht’ winnen, hebben ze dat mede te danken aan hun onverbrekelijke band. Na de dood van hun vader nam Laid (27), toen amper 13, de vaderrol in het gezin voor een groot stuk over. “Hij heeft de repatriëring van het lichaam van mijn vader op z’n eentje geregeld”, zegt Cif (23) trots. De twee vertellen over hun jeugd, het verlies van hun vader, het zware ongeval dat Cif recent meemaakte en de gevolgen van hun ‘Klopjacht’-avontuur. “We hebben geleerd dat Vlamingen geen racisten zijn."