Kleine Jasmijn brengt samen met Bart Peeters prachtige ode aan overleden mama Lien uit ‘Leef!’

TVJames Cooke leerde terminaal zieke patiënten kennen in ‘Leef!’, waaronder de immer positieve Lien. Zij was grote fan van Bart Peeters en mocht hem in het programma nog ontmoeten als grote verrassing. Jammer  genoeg stierf ze twee dagen later. Haar dochtertje, Jasmijn, wilde Bart echter bedanken voor zijn bezoekje. 

3 reacties

 • Gerdy Maes

  1 maand geleden
  De liefde van een kind voor zijn moeder is het mooiste dat er bestaat Jasmijn, je bent een engel en de mama zal steeds over je waken
 • nancy Haemhouts

  1 maand geleden
  Mooi ❤️❤️.
 • Gerd Wilmaerts

  1 maand geleden
  Prachtig moment toch! Leef! was eveneens een prachtig mooie reeks!
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?