VTM
Volledig scherm
© VTM

Klassiekers én jong geweld: heel wat talent in de Blind Auditions van ‘The Voice Kids’

TVDe derde ronde van de Blind Auditions in ‘The Voice Kids’ stond weer garant voor heel wat spanning.  Straffe kandidaten gaven het beste van zichzelf in de hoop de coaches te doen laten omdraaien. Wie kon de coaches het meest bekoren en wie zit nu in welk team? Een overzicht van de beste performances van vrijdagavond.

 1. Had jij hem herkend? Riadh Bahri wist al heel vroeg dat hij journaalanker wou worden
  Play
  BV

  Had jij hem herkend? Riadh Bahri wist al heel vroeg dat hij journaalan­ker wou worden

  Riadh Bahri (33) presenteert sinds dinsdag ‘Het journaal laat’. De VRT NWS-journalist was echter al van kleins af aan geïnteresseerd in journalistiek. Riadh deelt op zijn Instagrampagina beelden uit 1998. Samen met een vriend presenteert hij ‘Het krantenjounaal’, beiden zijn verkleed in krantenpapier. “Mijn hele lagereschooltijd speelde ik journaal op school”, schrijft het kersverse nieuwsanker.
 2. GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”
  PREMIUM
  TV
  11

  GEZIEN? ‘Spartacus Run’: “Het gezwets van Andy Peelman bleek de grootste hindernis”

  De komende vier weken kan u een twintigtal bekende koppen op VTM zien puffen terwijl ze een impressionant ‘Spartacus Run’-parcours moeten afleggen. Onder meer Laura Tesoro, Average Rob en Ben Weyts zetten alles op alles om de beste tijd neer te zetten, onder goedkeurend oog van presentator Andy Peelman en commentator Michel Wuyts. Maar leveren de prestaties van die onverschrokken BV’s ook boeiende tv op? “Laura Tesoro toonde zich alvast een krak in het herkennen van de uitwerpselen van een koe.”
 3. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.