Volledig scherm
© VTM

Kippenvel! Frans (84) beleeft zijn allergrootste droom en zingt samen met Helmut Lotti

TVSinds vorige week overstijgt het zangtalent álle leeftijdsgrenzen in het eerste seizoen van ‘The Voice Senior’ bij VTM. Krasse 60-plussers lieten zien wat ze waard zijn op het podium. Sommigen blikken terug op een rijke carrière, anderen zingen nu pas voor het eerst voor een publiek. En het moet gezegd: de senioren zingen de pannen van het dak! 

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”