De muziek van Axelle Red stond dinsdagavond centraal in 'The Best Of'.
Volledig scherm
De muziek van Axelle Red stond dinsdagavond centraal in 'The Best Of'. © DPG Media

Kippenvel en tranen van ontroering: bekijk hier alle nummers uit ‘The Best Of Axelle Red’

TVDe hele wereld denkt dat ze Française is, maar in het dagelijkse leven is Axelle Red (53) gewoon de Limburgse Fabienne Demal. De roodharige wereldster trad op voor miljoenen mensen in uitverkochte zalen en werd daarom dinsdagavond terecht gevierd in een nieuwe ‘The Best Of’. Vijf straffe collega-artiesten coverden haar grootste hits en dat leverde verrassende resultaten op. 

2 reacties

 • J. VAN SCHUERBEECK

  1 jaar geleden
  Tenminste een zangeres met mooie liedjes. Vele anderen janken maar wat en hun teksten trekken op niks.
 • Serge Decoster

  1 jaar geleden
  Allen hebben een mooie versie gebracht, maar Tessa Dixson springt er toch boven uit, wauw, wat een talent!!!!
 1. Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfabriek: "Ik heb veel kinderdromen stukgemaakt”
  PREMIUM
  TV

  Hoe '#LikeMe' uitgroeide tot de ultieme sterrenfa­briek: "Ik heb veel kinderdro­men stukge­maakt”

  Langzaam maar zeker nadert het einde van ‘#LikeMe’, de razend populaire Ketnetreeks die Nederlandse muziek weer hip maakte en de carrière van sterren als Camille Dhont en Pommelien Thijs definitief lanceerde. En zeggen dat er aanvankelijk niet echt veel interesse was in het hersenspinsel van bedenker Thomas Van Goethem. “‘Fuck, we hebben onze kans verkeken’, dacht ik toen het stil bleef”, klinkt het in De Morgen.
 2. Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwedstrijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”
  TV

  Kapitein Piet verzwijgt dodelijk drama tijdens zeilwed­strijd in ‘Over de oceaan’: “Heeft geen zin om paniek te zaaien”

  Tijdens de oversteek van het tweede seizoen van ‘Over de oceaan’, deed de Polygala, met aan boord de zes bekende koppen, mee aan een zeilwedstrijd. Maar bij een Franse boot, genaamd Agecanonix, liep het fout: er viel een dodelijk slachtoffer en twee zwaargewonden. Kapitein Piet werd meteen door de ARC-organisatie op de hoogte gebracht van het drama, maar besloot de BV’s in het ongewisse te laten. “Om geen ongerustheid, geen tweestrijd te creëren hebben we dat verzwegen. Het heeft geen zin om paniek te zaaien, terwijl wij op een plaats zaten waar we veiligheid kunnen garanderen.”