De muziek van Axelle Red stond dinsdagavond centraal in 'The Best Of'.
Volledig scherm
De muziek van Axelle Red stond dinsdagavond centraal in 'The Best Of'. © DPG Media

Kippenvel en tranen van ontroering: bekijk hier alle nummers uit ‘The Best Of Axelle Red’

TVDe hele wereld denkt dat ze Française is, maar in het dagelijkse leven is Axelle Red (53) gewoon de Limburgse Fabienne Demal. De roodharige wereldster trad op voor miljoenen mensen in uitverkochte zalen en werd daarom dinsdagavond terecht gevierd in een nieuwe ‘The Best Of’. Vijf straffe collega-artiesten coverden haar grootste hits en dat leverde verrassende resultaten op. 

2 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 maanden geleden
  Tenminste een zangeres met mooie liedjes. Vele anderen janken maar wat en hun teksten trekken op niks.
 • Serge Decoster

  2 maanden geleden
  Allen hebben een mooie versie gebracht, maar Tessa Dixson springt er toch boven uit, wauw, wat een talent!!!!
 1. “Met zulke reacties kan je iemand kapotmaken”: Lotte Vanwezemael slachtoffer van bodyshaming na ‘Dancing with the Stars’
  Play
  TV

  "Zo f*cking kwaad": Lotte Vanweze­mael reageert in video op bodysha­ming na 'Dancing With the Stars'

  Seksuologe Lotte Vanwezemael (29) — die bekendstaat als ‘Seksuolotte’ — heeft via Instagram gedeeld wat voor harde kritieken en negatieve commentaren zij via de sociale media te verwerken krijgt. Sinds de eerste aflevering van ‘Dancing with the Stars’ afgelopen zaterdag werd uitgezonden staat Vanwezemael weer in het middelpunt van de aandacht, maar dat lokt bij sommigen van haar volgers klaarblijkelijk “vuile en degoutante” commentaren uit.
 2. Michaël Van Droogenbroeck onderzoekt gevolgen coronacrisis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlopende emoties gezien”
  TV

  Michaël Van Droogen­broeck onderzoekt gevolgen coronacri­sis in 'Op slot’: “Ik heb de meest uiteenlo­pen­de emoties gezien”

  In de driedelige reeks ‘Op slot’ onderzoekt journalist Michaël Van Droogenbroeck (43) de maatschappelijke gevolgen van de coronacrisis in ons land. Dat doet hij door middel van getuigenissen van ondernemers en politici. “Ik heb er bewust voor gekozen om niet de klemtoon te leggen op hoe de gezondheidscrisis werd aangepakt, maar wel te focussen op de economische gevolgen van de maatregelen.”