Links staat Ginny, rechts Emi. In het midden een emotionele boer Kim.
Volledig scherm
PREMIUM
Links staat Ginny, rechts Emi. In het midden een emotionele boer Kim. © VTM

Kim uit 'Boer zkt vrouw' krijgt kritiek voor 'vrouwenwissel': "Mijn familie en vrienden snappen het, al de rest kan de boom in”

TVDe Limburgse Kim Biets (30) zorgde gisteravond voor een plottwist van formaat in ‘Boer zkt vrouw’. Na zijn romantische trip met uitverkorene Ginny (27) — waarop ook gekust werd — keerde hij op zijn stappen terug en besloot hij om toch voor de 23-jarige Emi te kiezen. Iets wat hem meteen op een hoop verontwaardigde reacties kwam te staan. “Een ongelofelijke klotestreek”, klonk het onder meer online. “Maar ik ben een oprechte jongen, ook tijdens het programma”, benadrukt Kim. Hij licht zijn keuze toe, vertelt waarom hij eerst voor Ginny koos en of hij nog contact heeft met haar. “Ik heb het gevoel correct te hebben gehandeld.”

14 reacties

 • Doris DE SAEGHER

  3 maanden geleden
  Had reeds opgemerkt toen hij keuze moest maken dat hij meer aangetrokken was door emy had toen reeds zijn hart moeten volgen tijdens de trip merkte men reeds dat hij meer met zijn gedachten bij emy was.
 • Leen Demeyer

  3 maanden geleden
  Onzin Johan. Iemand kan het in zich hebben en er niet geboren zijn. En die man doet wat hij wil, is heel menselijk. Blijkbaar begrijpen velen hem wel.
 • luc poleyn

  3 maanden geleden
  Eerst de ene proberen en bij niet voldaan de andere uitproberen
 • Myriam Van hoeck

  3 maanden geleden
  Eerlijkheid duurt het langst ! Ik sta volledig achter jou Kim en kan je heel goed begrijpen.
 • Georgette Vanoverbeke

  3 maanden geleden
  Beste Kim ,je hebt je hart gevolgd ik wens jullie heel veel geluk samen met jou Emy