VIER
Volledig scherm
PREMIUM
© VIER

Kijkers zijn het beu: “Viktor moet verdwijnen uit ‘Dancing with the Stars’”

TVHet tweede seizoen van ‘Dancing with the Stars’ ligt behoorlijk onder vuur. Kijkers lijken het niet meer te pikken dat Viktor Verhulst week na week een plaatsje weet te verzilveren in de volgende liveshow. Dat terwijl de BV’s die de wedstrijd moeten verlaten wél hogere punten scoren. Zelfs de kandidaten gaven al kritiek, zij het zonder Viktor bij naam te noemen. “De mensen stemmen op hun favoriet, niet op wie het beste danst”, zei Julie Vermeire al. 

226 reacties

 • Nancy Haesaert

  2 jaar geleden
  Televoting begon in de jaren negentig en nu begint men pas te beseffen dat ieder op zijn favoriet stemt i.p.v op de beste.
 • Gerard Oosterman

  2 jaar geleden
  Het is voor de kijkcijfers dat het publiek mag beslissen wie blijft en niet blijft. Maar daardoor krijg je wel dat kijkers die geen enkel verstand van zaken hebben gaan stemmen op hun favoriet en niet op de beste danser. Waardoor het programma, wat mij betreft, veel van zijn geloofwaardigheid verliest
 • Marc Vernimmen

  2 jaar geleden
  Het systeem is wat het is en de populairste wint . Vorig jaar was dat ook toen James won , toen was de 2 de beter dan de winnaar maar te weinig sms’jes . Das het program
 • marie-jose Marie-José Anthonis

  2 jaar geleden
  Viktor blijf je best doen trek je van de commentaren niks aan
 • Francky Delforce

  2 jaar geleden
  Ik geloof er geen bal van dat die stemming eerlijk verloopt , is de zoon van en moet iemand van 4 zijn die zal winnen , was vorig seizoen ook al zo . De oplossing is niet meer kijken naar die frauduleuze praktijken .
 1. Waarom Netflix uw favoriete series van de buis heeft gehaald (en er nog zullen volgen)
  PREMIUM
  TV
  7

  Waarom Netflix uw favoriete series van de buis heeft gehaald (en er nog zullen volgen)

  Niets vreselijkers dan helemaal opgaan in een nieuwe serie, om dan te vernemen dat ze na één seizoen gecanceld is. Het fenomeen viert momenteel hoogtij bij Netflix en lokt veel verontwaardiging uit bij kijkers én tv-makers. Denk maar aan ‘GLOW’, ‘Jupiter’s Legacy’, ‘Spinning Out’, ‘The Dark Crystal’ en nu ook ‘Cursed’. Nochtans stuk voor stuk goed bekeken reeksen. Waarom blijft Netflix al je lievelingsshows van de buis halen?