Chateau Meiland
Volledig scherm
Chateau Meiland © Play5

Kijkers van de Meilandjes geen fan van hun nieuwe interieur: “Kitsch in de overtreffende trap”

TVDe start van het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ ging niet onopgemerkt voorbij bij onze noorderburen. De Meilandjes toonder daarin namelijk voor het eerst hun nieuwe huis in Noordwijk (dat intussen alweer heeft afgedaan) en de kijkers zijn niet bepaald fan van hun interieur. 

1 reactie

 • Jean Petermans

  4 weken geleden
  Het is toch maar voor even, want ze gaan er zo weer weg.
 1. Is ‘Squid Game’ te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Media-experte geeft antwoorden: “Praat erover”
  Play

  Is ‘Squid Game’ te geweldda­dig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Me­dia-experte geeft antwoorden: “Praat erover”

  ‘Squid Game’ is de meest succesvolle Netflixserie ooit. In de serie proberen een aantal gelukzoekers een grote geldpot te winnen, maar daarvoor moeten ze spelletjes doorlopen waarbij ze op een gruwelijke manier om het leven kunnen komen. De serie is ook populair bij kinderen, maar is die niet te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Professor Mediastudies van Universiteit Gent, Sofie Van Bauwel, legt het uit in onderstaande video's.
 2. Expert uit VTM-programma ‘Ik wil een kind’: “Sommige co-ouders zijn juridisch onzichtbaar”
  Play

  Expert uit VTM-programma ‘Ik wil een kind’: “Sommige co-ouders zijn juridisch onzicht­baar”

  Vanavond start het programma ‘Ik wil een kind’ op VTM. Daarin gaan mogelijke ouders op zoek naar iemand om samen een kind op te voeden. Co-ouderschap heet dat. Maar wat als er meer dan twee ouders zijn? “Denk maar aan een vrouw die ervoor kiest om samen met een homokoppel een kind op te voeden”, zegt Frederik Swennen, professor familierecht (UA) die ook als expert optreedt in het programma. “De derde ouder is in principe juridisch onzichtbaar.” Bekijk hierboven het gesprek bij HLN LIVE.