Een blik op ‘Bridgerton’, één van de meest populaire reeksen van het moment.
Volledig scherm
Een blik op ‘Bridgerton’, één van de meest populaire reeksen van het moment. © LIAM DANIEL/NETFLIX

Kijkers van ‘Bridgerton’ verbaasd: deze aanwijzing voor vervolg heeft iedereen gemist

TVNetflix heeft er met ‘Bridgerton’ alweer een monsterhit bij. Het historische drama van Shonda Rhimes is wereldwijd al door meer dan 63 miljoen huishoudens bekeken. Toch heeft het merendeel van die kijkers waarschijnlijk een subtiel detail gemist: in de laatste aflevering werd volgens trouwe fans een aanwijzing naar het vervolg verwerkt.

0 reacties

 1. De hele wereld kijkt naar pikante Netflix-reeks ‘Bridgerton’, maar de reacties zijn verdeeld: “Seks is één ding, verkrachting iets heel anders”
  TV

  De hele wereld kijkt naar pikante Net­flix-reeks ‘Bridgerton’, maar de reacties zijn verdeeld: “Seks is één ding, verkrach­ting iets heel anders”

  Netflix heeft er sinds deze maand alweer een grote hit bij. ‘Bridgerton’, een historisch drama door de makers van ‘Grey’s Anatomy’, is zowel in ons land als in vele andere landen het best bekeken programma van het moment. Ondanks de hype krijgt de reeks echter gemengde reviews. Er zijn namelijk enorm veel pikante scènes, en historisch correct is het plaatje al helemaal niet. “We vinden het belangrijker om inclusief te zijn dan om gelijk te hebben.”
 1. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'

 2. Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...
  Play
  Groeten uit

  Gene Thomas’ droom komt uit tijdens ritje in Opel Manta maar dan begint die plots hevig te roken...