De 'Liefde voor Muziek'-artiesten maakten een nieuwe versie van 'Porselein' van Yasmine.
Volledig scherm
De 'Liefde voor Muziek'-artiesten maakten een nieuwe versie van 'Porselein' van Yasmine. © VTM

Kijk mee achter de schermen bij de opnames van de Rode Neuzen-song 'Porselein’

TVKomende vrijdag zie je op VTM een speciale ‘Liefde voor Muziek’-aflevering naar aanleiding van Rode Neuzen Dag op 4 december. Ter ere van die goededoelactie zongen de artiesten van de meest recente reeks ook een nieuwe versie van ‘Porselein’ in. Wij nemen je backstage mee tijdens de opnames.

0 reacties

 1. Artiesten ‘Liefde Voor Muziek’ coveren ‘Porselein’ van Yasmine voor Rode Neuzen Dag 2020
  Showbizz

  Artiesten ‘Liefde Voor Muziek’ coveren ‘Porselein’ van Yasmine voor Rode Neuzen Dag 2020

  Vorige week raakte bekend dat alle artiesten van het voorbije seizoen een unieke ‘Liefde voor Muziek’-aflevering hebben opgenomen voor Rode Neuzen Dag 2020. Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt, Peter Vanlaet van Mama’s Jasje en Tom Dice & Kato van The Starlings namen daarin alvast het nummer ‘Porselein’ van Yasmine onder handen. Een zieke André Hazes moest helaas verstek geven.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).