KIJK. Het eerste optreden uit ‘The Masked Singer’: Champignon zorgt meteen voor verwarring bij speurders

TVHet raden kan nu écht beginnen bij ‘The Masked Singer’. Dit is het eerste optreden van Champignon. Het figuurtje zorgt meteen voor een vrolijke sfeer en brengt ook wat verwarring bij de speurders. “Is het een man of een vrouw?”, vragen Andy Peelman en co. zich af. Champignon brengt het dansbare nummer ‘Iko Iko’ van Justin Wellington, maar dansen lijkt toch niet evident in dat pak.

 1. “Ik moest weten wat zich écht in die caravan had afgespeeld”: Dina Tersago over ongeziene oorlog in ‘Boer zkt vrouw’
  PREMIUM
  TV

  “Ik moest weten wat zich écht in die caravan had afgespeeld”: Dina Tersago over ongeziene oorlog in ‘Boer zkt vrouw’

  Drama in ‘Boer zkt vrouw’. De drie vrouwen van hoefsmid Raphaël (26) stonden op het punt om hun boeltje te pakken na een verdachte nacht in zijn caravan. Gelukkig was daar Dina Tersago (44) die de gemoederen iéts wist te bedaren. Aan ‘Dag Allemaal’ vertelt ze hoe zij die explosieve ruzie heeft beleefd, wiens verhaal ze gelooft en hoe het nu met boer Raphaël gaat. “Hij had iets héél anders verwacht van zijn deelname.”
 2. Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”
  PREMIUM
  TV

  Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”

  Eén miljoen euro per aflevering en een absolute topcast. Zondag lanceert Eén ‘Arcadia’. Een serie over een dystopische maatschappij waarin onder meer alcohol verboden is. De glansrol is voor Lynn Van Royen. Uitgerekend uit Aalst. Ze lacht: “Noem hier gerust eender welke andere Vlaamse stad. Maar mijn wijntje nu en dan, zou ik niet kunnen missen.” De druivenranken evenmin. Want de succesvolle actrice schenkt haar verkouden kindjes huisgemaakte thijm-siroop, infuseert gepersonaliseerde bad-oliën en kijkt, na jaren studie, reikhalzend uit naar haar verrassende diploma net voor de zomer.
 3. Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwerken”
  TV

  Collega’s zwaaien weerman Frank Deboosere uit: “Helaas hebben we nooit mogen of kunnen samenwer­ken”

  “Tot weerziens, Frank.” Vroeger dan verwacht was Frank Deboosere (64) afgelopen maandag voor het laatst als weerman te horen en te zien op de VRT. Later dit jaar gaat hij, na 36 jaar trouwe dienst, officieel met pensioen. Ook zijn collega’s, over de mediagrenzen heen, zullen Frank en zijn weerpraatjes missen. “Je blijft een weerman. Alleen ga je er nu meer van kunnen genieten", klinkt het in ‘Story’. Jill Peeters en co nemen afscheid van Deboosere en halen herinneringen op.