The Voice
Volledig scherm
The Voice © VTM

Kiezen was nog nooit zo moeilijk: dit was de eerste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’

TVEen groot moment voor de kandidaten van ‘The Voice van Vlaanderen’: vanavond was het tijd voor de allereerste liveshow van het programma. Ondanks de extra druk werd er weeral fantastisch gezongen. Dit zijn alle hoogtepunten op een rij. 

8 reacties

 • JO DE MEESTER

  1 maand geleden
  Slechte keuze van Laura om Edison mee te nemen. Hij kan niet eens zingen. Ze is er gewoon verliefd op het gaat niet om zingen bij haar.
 • Nick Martens

  1 maand geleden
  Zo fijn om te zien dat er in The Voice geen corona bestaat. Tientallen onderlinge knuffels gezien, Sean die met alle kandidaten alcohol zuipt en van "bubbel" naar "bubbel" gaat. Een zaal vol publiek... En wij moeten ons nog altijd aan alle absurde regeltjes houden?? Of is het omdat het voor 'den teevee' is dat alles wél kan? Waarom geen live show waarin men zich wel netjes aan alle regels houdt, kan perfect en men boet niks in aan beleving...
 • steve vandenbroeck

  1 maand geleden
  Over smaken en geuren valt niet te discussiëren, maar er zat toch wel wat niveauverschil tussen de verschillende optredens. Vooral verstaanbaarheid was bij momenten ver te zoeken, net als een objectieve, kritische noot in dit artikel
 • Adriaan De Backer

  1 maand geleden
  Ik moet eerlijk toegeven dat dr bij de afvallers heel wat betere en sterkere stemmen waren dan wat het gastoptreden van Camilie ons bracht. Camille, de hype van het moment, en ferm overroepen, voor mij was dit alles behalve "vuurwerk ".
 • Jean Driesen

  1 maand geleden
  Prachtige show, geweldige optredens: Camille viel volledig uit de toon, dit was wat men noemt "het optreden te veel"!
 1. Seizoensfinale van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?
  Play
  TV
  1

  Seizoensfi­na­le van ‘Thuis’ belooft spannend te worden: kan Jacques gestopt worden en verliest Christine nog een kindje?

  De zenuwen staan op scherp in ‘Thuis’-land. Na de spannende aflevering van vanavond is alvast één ding duidelijk: de seizoensfinale morgen wordt naar goede gewoonte een zenuwslopende rollercoaster. Kan Judith (Katrien De Ruysscher) ontsnappen uit de klauwen van Jacques (Peter Van de Velde)? Slaat de kankerbehandeling van Bob (Christophe Haddad) aan? En is het opnieuw koekenbak tussen Joren (Mathieu Carpentier) en Stan (Lennart Lemmens)?
 2. Kankerpatiënte krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overlevingskans. Maar dat is beter dan 0%”
  Play
  TV
  8

  Kankerpa­tiën­te krijgt staande ovatie én golden buzzer in ‘America’s Got Talent’: “2% overle­vings­kans. Beter dan 0%”

  De 30-jarige zangeres Jane, die op het podium staat als Nightbirde, kreeg deze week een golden buzzer in ‘America’s Got Talent’. De vrouw strijdt al enkele jaren tegen kanker en heeft een overlevingskans van amper twee procent, maar dat houdt haar niet tegen om positief in het leven te staan. “Ik ben zoveel meer dan alle slechte dingen die me zijn overkomen”, vertelt ze aan de jury.