Diamonds
Volledig scherm
Diamonds © VRT

Kevin Janssens start opnames nieuwe Netflixreeks ‘Diamonds’ in diamantkwartier van Antwerpen

TVHet was vanochtend druk in de Antwerpse ‘Diamond Square Mile’, want de opnames voor de nieuwe fictiereeks Diamonds zijn hier gestart. Onder meer Kevin Janssens draaide er zijn eerste scènes voor dit meeslepende familiedrama met misdaadaroma. Diamonds is een reeks voor Eén en Netflix en wordt gemaakt door productiehuis De Mensen in coproductie met Keshet International uit Israël.

0 reacties

 1. Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)
  TV

  Grote finale van ‘Eurosong 2023’ vindt plaats in Paleis 12 (en jij kan erbij zijn)

  Op zaterdag 14 januari vindt de finale plaats van ‘Eurosong 2023' in Paleis 12 in Brussel. Tijdens die spannende liveshow komen we eindelijk te weten wie ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Wordt het Loredana, Hunter Falls, of misschien toch The Starlings? Het beslissende moment kan je vanop de eerste rij meemaken, want tickets voor de grote finale zijn vanaf maandag 21 november 2022 te koop.
 2. “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak”: containerkoning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’
  Play
  TV

  “Je moet heel voorzich­tig zijn met mannen in pak”: container­ko­ning Yves Maes openhartig in ‘The Sky is the Limit’

  “Ooit werk je voor de vuilkar”, zei zijn vader hem ooit toen hij thuiskwam met zijn rapport. En zo gezegd, zo gedaan. Want nu is Looienaar Yves Maes (42) de flamboyante zaakvoerder van Containers Maes, een miljoenenbedrijf. In ‘The Sky is the Limit’ vertelt hij over hoe zakenmannen hem vroeger niet erkenden als de echte zaakvoerder van het bedrijf. “Ze vroegen me steeds: ‘Waar is meneer Maes?’”, zegt Yves. Hij benadrukt ook hoe hij liever zakendoet met mannen die met werkschoenen zijn kantoor binnen wandelen dan met zakenmannen: “Je moet heel voorzichtig zijn met mannen in pak.”