VRT
Volledig scherm
© VRT

Kevin Janssens heette eigenlijk Kevin Roels: “Mijn echte vader dronk veel en was agressief”

TVWeinig mensen weten het, maar Kevin Janssens (42) heette eigenlijk Kevin Roels. In ‘Het Huis’ vertelt de acteur over zijn biologische vader die thuis vertrok toen hij drie was. “Hij heeft me eigenlijk gezegd: ‘ik moet je niet hebben’. Die verlatings- en bindingsangst speelt door in mijn relaties.”

8 reacties

 • Tatiana Labanova

  2 maanden geleden
  En waarom niet de naam van je moeder aannemen? Zij heeft je tenslotte op de wereld gezet.
 • Tom Wouters

  2 maanden geleden
  Misschien beginnen met niet je eigen familie te verloochenen
 • Lucas Vissers

  2 maanden geleden
  Maar ….. het blijft je vader !
 • Franky Vansteelandt

  2 maanden geleden
  Ik wou dat mijn "vader" dat ook gedaan had.
 • marleen Schepens

  2 maanden geleden
  Een topacteur.Veel sterkte.Begrijp je goed in verband met je vader.Ik heb dat spijtig genoeg met mijn moeder.Die geeft mij ook nooit graag gezien.
 1. REALITYCHECK. Alweer veel ‘Big Brother’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelnemer Wayne aan het daten?
  TV

  REALITY­CHECK. Alweer veel ‘Big Bro­ther’-nieuws en is ‘Ex on the Beach: Double Dut­ch’-deelnemer Wayne aan het daten?

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.