Staf en Mathias Coppens presenteren een kerstspecial van 'De Code van Coppens'.
Volledig scherm
Staf en Mathias Coppens presenteren een kerstspecial van 'De Code van Coppens'. © VTM

Kerstspecials van ‘Code van Coppens’ en ‘Villa Zuid-Afrika’ en de beste verwensingen: dit zie je tijdens de eindejaarsperiode op VTM

TVTijdens de kerst- en eindejaarsperiode zorgt VTM voor heel wat hartverwarmende programma’s. Zo komen er specials van ‘De Code van Coppens’ en ‘Snackmasters’ en wordt kerst in het buitenland gevierd in ‘Villa Zuid-Afrika’ en ‘Camping Coppens’. De zender pakt dit jaar ook uit met... verwenskaarten.

0 reacties

 1. ‘The Voice of Holland’ vervangen door ‘I Can See Your Voice’, overige coaches volgen Anouk voorlopig niet
  Showbizz

  ‘The Voice of Holland’ vervangen door ‘I Can See Your Voice’, overige coaches volgen Anouk voorlopig niet

  Na berichten van seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik binnen ‘The Voice of Holland’ werd afgelopen weekend aangekondigd dat het programma voorlopig wordt opgeschort. De talentenjacht wordt vervangen door het nieuwe seizoen van ‘I Can See Your Voice’. Daarnaast worden ook alle andere merken rond ‘The Voice’ opgeschort tot er meer duidelijkheid is.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.