'F.C. De Kampioenen'
Volledig scherm
'F.C. De Kampioenen' © © VRT - Kris Van de Sande

Kerstspecial ‘F.C. De Kampioenen’ verbreekt kijkcijferrecord van 2020

TVHoewel ze bekendstaan als een ploeg die geen enkele match kan winnen, zijn ‘De Kampioenen’ wél kampioen van de kijkcijfers in 2020. Met hun kerstspecial verbraken ze - ondanks gemengde reacties - meer dan één record. 

3 reacties

 • Leen Pauwels

  2 dagen geleden
  Was een emotionele film die kerstspecial wat we niet gewent zijn van de kampioenen maar daarom zeker geen slechte film! Hopelijk komen er nog nieuwe afleveringen en films.. Ik kan haast niet wachten! Top ploeg die kampioenen.
 • Jozef Vermeulen

  3 weken geleden
  Wanneer je na 5 minuten uit ergernis wegzapte, werd je ook geteld als kijker.
 • Herbert Verbeeck

  3 weken geleden
  Het was zoals een theebuiltje na een vijfde maal gebruikt...
 1. Mathijs F Scheepers uit ‘Black-Out’ blikt terug op 5 intense jaren vaderschap: “We moesten met ons zoontje drie à vier keer per week naar het ziekenhuis”
  PREMIUM
  Showbizz

  Mathijs F Scheepers uit ‘Black-Out’ blikt terug op 5 intense jaren vaderschap: “We moesten met ons zoontje drie à vier keer per week naar het ziekenhuis”

  Op zondagavond is Mathijs F Scheepers (45) – waarvoor die F staat, houdt hij graag geheim – een terrorist in ‘Black-out’, de rest van de tijd is hij vooral papa van Elvis (5) en César (2). Twee flinke zonen, al waren de voorbije jaren behoorlijk heftig. De oudste werd elf weken te vroeg geboren en is doof aan één kant, de jongste werd tot voor kort nog elke nacht wakker. “Op den duur gingen mijn vrouw en ik al om halfnegen slapen...”
 2. Marijn Devalck geniet van de vrijheid die zijn mobilhome hem schenkt: “Boma leeft als een Roma”
  PREMIUM
  Showbizz

  Marijn Devalck geniet van de vrijheid die zijn mobilhome hem schenkt: “Boma leeft als een Roma”

  Marijn Devalck (69) is niet iemand die droomt van verre reizen en exotische bestemmingen. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin in de Vlaamse Ardennen. Toch heeft hij een mobilhome. “Vooral voor professionele doeleinden”, zegt de acteur. “Ik gebruik ‘m om naar de opnameset of de concertzaal te rijden. Ik vertrek de avond voordien en zo vermijd ik veel files en stress.”
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'