Kelly Pfaff presenteert het nieuwe VTM 2-programma 'De Grootste Lefgozer'.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff presenteert het nieuwe VTM 2-programma 'De Grootste Lefgozer'. © VTM

Kelly Pfaff presenteert nieuw programma ‘De Grootste Lefgozer’: “Altijd brandweer en medisch personeel in de buurt”

TVWie heeft het meeste lef en haalt zonder verpinken de strafste stunts uit, in een spel van durven en bluffen? In het nieuwe VTM 2-programma ‘De Grootste Lefgozer’, stelt Kelly Pfaff acht waaghalzen op de proef. “Als ik één raad mag geven aan de kijkers: don’t try these challenges at home”, duidt de presentatrice het concept. Ze vertelt hoe het eraan toeging op de set en hoe het met de durf van haar eigen gezin staat. “Sam is ooit aangevallen door een muskusrat, dus hij blijft liefst zo ver mogelijk bij die beesten uit de buurt.”

4 reacties

 • Françoise Dupont

  1 maand geleden
  Mensen hunkeren naar zo programma's, the masked singer, de mol, the voice, ... en noem maar op. Vertelt veel over het niveau van de standaard Vlaming.
 • Kris Dhooghe

  2 maanden geleden
  Toch niet die weer!
 • Frank Van Gucht

  2 maanden geleden
  Daar zitten we echt op te wachten...
 • Emiel Vandeplas

  2 maanden geleden
  Hebben ze echt niemand anders ? Wordt (is) blijkbaar een zelfonderhoudend clubje .
 1. RECENSIE. ‘The Terminal List’: “Chris Pratt zonder pret is een tegenvaller”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘The Terminal List’: “Chris Pratt zonder pret is een tegenval­ler”

  Op het grote scherm schittert hij vooral in blockbusters voor het ganse gezin, maar op het kleine scherm vecht Chris Pratt dezer dagen een meer duister en psychologisch robbertje uit als een militair met een versnipperde psyche die z’n eigen complottheorieën gelooft en er niet voor terugdeinst om daar bloederig naar te handelen. Rechtsgezinde, conservatieve wapenpropaganda voor de één. Een met spanning en topcast volgestouwde actiethriller voor de ander. Is ‘The Terminal List’ op Prime Video het voordeel van uw streamingtwijfel waard? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.
 3. Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universiteit om gebrek aan diversiteit in sitcom goed te maken
  Celebrities
  3

  Bedenker van ‘Friends’ belooft 4 miljoen dollar aan universi­teit om gebrek aan diversi­teit in sitcom goed te maken

  Hoe geliefd ook, de afgelopen jaren klonk er steeds meer kritiek op de populaire sitcom ‘Friends’ vanwege het gebrek aan diversiteit. Bedenkster Marta Kauffman deed die kritiek lange tijd af als onzin, maar is nu toch tot inkeer gekomen. Dat vertelt ze in een interview met ‘Los Angeles Times’. Om het goed te maken, doneert ze nu 4 miljoen dollar (3,8 miljoen euro) aan een plaatselijke universiteit.