Sam Gooris met zijn partner Kelly Pfaff en hun kinderen zoon dochter Kenji - Shania
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Gooris met zijn partner Kelly Pfaff en hun kinderen zoon dochter Kenji - Shania © Kristof Ghyselinck

Kelly Pfaff over een comeback van 'De Pfaffs': "Als Kenji en Shania zin hebben, waarom niet?"

TVKelly Pfaff (40) en haar gezin stappen deze week in de teletijdmachine van het VTM-programma ‘Groeten Uit’. Zo maakt Vlaanderen nog eens kennis met Shania en Kenji, die sinds het afvoeren van ‘De Pfaffs’ in 2011 uit beeld verdwenen, maar intussen twee opgeschoten tieners zijn. "Een carrière op tv? Oké, maar eerst school afmaken", zegt Kelly in Dag Allemaal.

27 reacties

 • Johnny Chanet

  5 jaar geleden
  Dingen als Facebook heeft de persoonlijkheid van jan mondaal verder naar een dieptepunt gebracht. Dus er zal nog meer "ruimte" zijn om naar dergelijke programma's te kijken. En de Vlaming is een van de grootste kuddedieren die er bestaan dus geef de mensen hun spelletje ....
 • gianni de moor

  5 jaar geleden
  Waarom geen serie over alledaags leven van gewone Job, arbeider,in de bouw,elektricien,of in fabriek.Het moeten niet altijd bv"s zijn.En over flikken ziekenhuizen en dergelijke hebben wel er ook genoeg van.
 • Carl Peeters

  5 jaar geleden
  Maar goed dat er nog buitenlandse zenders zijn, zodat we naar zo een onbenulligheid niet moeten kijken.
 • Joseph Van de Perre

  5 jaar geleden
  Moet dat nu echt , kunt ge niet beter gefilmde strips vertonen
 • Lena Wouters

  5 jaar geleden
  De vervallen villa geraakt niet verkocht en het geld zal op zijn. Spaar ons van die omhoog gevallen familie.
 1. KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectieronde voor vertrek
  TV

  KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectie­ron­de voor vertrek

  De negen kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De mol’ zijn dan wel al bekend, maar verder willen de makers het zo lang mogelijk spannend houden. In een nieuwe video, die je hierboven kan bekijken, krijgen we te zien hoe de deelnemers een maand voor vertrek nog eens langskomen voor de laatste ronde van de selectiegesprekken. Terwijl ze aan het wachten zijn, krijgen ze echter plots een mysterieus rood licht te zien…
 2. Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”
  PREMIUM
  TV
  4

  Onze redacteur speurt naar de identiteit van ‘The Masked Singers’: “Wie zo goed kan liegen, moet écht Minotaurus zijn”

  Acht zingende BV’s hebben de ‘Big Bang’ gehaald in ‘The Masked Singer’. Daar zitten vijf profesionele zangeres en zangeressen bij, beweert onze redacteur. Maar wie zijn z’n verdachten? En welk bewijsmateriaal ondersteunt z’n theorieën? We zetten het voor u op een rijtje. “Wij luisterden naar Boris en plots twijfelden we aan Maksim. Maar er is nood aan meer zekerheid.”
 1. Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”
  PREMIUM
  TV

  Lynn Van Royen schittert in ‘Arcadia’, de reeks van één miljoen per aflevering: “Zo’n strenge wereld zou niets voor mij zijn”

  Eén miljoen euro per aflevering en een absolute topcast. Zondag lanceert Eén ‘Arcadia’. Een serie over een dystopische maatschappij waarin onder meer alcohol verboden is. De glansrol is voor Lynn Van Royen. Uitgerekend uit Aalst. Ze lacht: “Noem hier gerust eender welke andere Vlaamse stad. Maar mijn wijntje nu en dan, zou ik niet kunnen missen.” De druivenranken evenmin. Want de succesvolle actrice schenkt haar verkouden kindjes huisgemaakte thijm-siroop, infuseert gepersonaliseerde bad-oliën en kijkt, na jaren studie, reikhalzend uit naar haar verrassende diploma net voor de zomer.