Kelly De Loose en Nathan Vandeputte uit Wenduine verwachten hun twaalfde kindje
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly De Loose en Nathan Vandeputte uit Wenduine verwachten hun twaalfde kindje © Benny Proot

Kelly en Nathan uit ‘Don’t Worry Be Happy’ verwachten hun twaalfde kind: “We krijgen vaak de commentaar dat we het voor het kindergeld doen”

TV“Soms zíen we gewoon dat mensen onze kinderen tellen. Dan roep ik: ‘Ja ja, het zijn er elf!’” In de zomer mag mama Kelly (32) daar twaalf van maken, want ze is opnieuw in verwachting. Zij en haar man Nathan (37) zijn gelukkig met hun kroostrijk gezin - dat ziet u ook in ‘Don’t Worry Be Happy’ op Play4 - maar ze kregen ook hun portie tegenslag te verwerken.

27 reacties

 • Argus Vercauteren

  2 weken geleden
  Voor 2019 rendeerde het om veel kinderen te hebben. Het 2e kind kreeg dubbel kindergeld, het 3e driedubbel, enz. Gelukkig werd dit oneerlijke systeem afgeschaft. Het is een politiek taboe, maar we kampen in Vlaanderen met een overbevolking (woningtekort). De overheid zou burgers beter ontmoedigen om kinderen te krijgen. Vanaf het 2e kind zou men een milieubelasting mogen invoeren. Grootverdieners (politici) hebben geen nood aan kindergeld. Geef het aan kinderen die het echt nodig hebben.
 • Karine Roeland

  2 maanden geleden
  Kindergeld zou maximum voor 3 kinderen mogen zijn, wie er meer wilt moet er maar zelf voor zorgen, zonder financiële steun van de overheid. Er zijn al teveel mensen, onze aarde kan dit niet meer aan.
 • Vanessa Huysmans

  2 maanden geleden
  Je wordt niet rijk van vele kinderen, tegendeel. Het oude grzegde bij ons zegt toch, ieder kind kost een huis. Je moet oergeduld hebben en een enorme spatie aan energie. De vraag of het al danniet verantwoord is, is ethisch. Ik ben van mening dat trop, teveel is. Er moet een balans zijn. Maar dat vind ik v superrijken vs arm/ standaard dus ook. Er is ook genoeg geld om elk mens degelijk te voorzien. Maar dat is de mens. Zijn keuze, zijn macht..
 • lieven tanghe

  2 maanden geleden
  Gewoon kindergeld en belastingsaftrek afschaffen.,Is niet meer van deze tijd en is goed voor de sociale zekerheid die zwaar onderdruk staat.Vroeger bestond het ook niet en het ging ook.En minder albtenaren die instaan voor controle en uitbetaling en goed voor het milieu.Eigenlijk alleen maar voordelen.
 • Pieter Verhulst

  2 maanden geleden
  Is continue zwanger willen zijn geen psychologische aandoening ?
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je