Kat leert ‘Dancing With The Stars’-kandidaten wel heel goed kennen tijdens speeddate: “Ze dachten dat ik iets had met Laura Tesoro”

TVWelke ‘Dancing With The Stars’-kandidaat werd ervan beschuldigd stiekem lockdownfeestjes te houden? En wie had een zogenaamde romance met zangeres Laura Tesoro? Presentatrice Kat Kerkhofs (33) komt het allemaal te weten tijdens een speeddate-sessie in ‘Katje With The Stars’. 

0 reacties

 1. ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleveringen op rij
  TV
  2

  ‘Huis gemaakt’ krijgt grote finaleweek met vier afleverin­gen op rij

  Het VTM-verbouwprogramma ‘Huis gemaakt’ raast richting finale. Volgende week woensdag weten we wie van de koppels de sleutels van hun eigen droomhuis in ontvangst neemt. Om de laatste emoties op de voet te kunnen volgen, pakt VTM voor het eerst uit met een finaleweek van ‘Huis gemaakt’, met wel vier afleveringen op rij, van maandag tot en met donderdag, telkens omstreeks 20.35 uur, onmiddellijk na afloop van ‘Familie’.
 2. RECENSIE. ‘Now & Then’: “Tom Lenaerts gaat dit niet leuk vinden”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Now & Then’: “Tom Lenaerts gaat dit niet leuk vinden”

  Op 3 juni gaat ‘Twee Zomers’ internationaal in première op Netflix, maar die release wordt een tikje overschaduwd door ‘Now & Then’ op Apple TV+ waarin eveneens een groepje vrienden een tragisch geheim deelt waarmee ze decennia later worden afgeperst. Bovendien is ook hier de stille kameraad van de hoop een politiek figuur wiens carrière door de nakende onthulling op de helling komt te staan. Of u deze overwegend Spaanstalige thriller met Rosie Perez in de hoofdrol dringend van naderbij moet gaan onderzoeken? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.