Kat Kerkhofs en Buddy Vedder in  ‘Tulpen uit Antwerpen’.
Volledig scherm
Kat Kerkhofs en Buddy Vedder in ‘Tulpen uit Antwerpen’. © Thomas Geuens

Kat Kerkhofs presenteert nieuwe muziekshow ‘Tulpen uit Antwerpen’

TVPlay4 zet na de jaarwisseling in op een muziekprogramma, genaamd ‘Tulpen uit Antwerpen’. Centraal staat de muzikale zoektocht naar dé Nederlandstalige covers van 2023. Gastvrouw voor Vlaanderen is Kat Kerkhofs (34), die de show zal presenteren met haar Nederlandse collega Buddy Vedder (28).

  1. Na vijf weken zijn ‘Temptation Island’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhouding”
    PREMIUM
    BV

    Na vijf weken zijn ‘Temptation Is­land’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhou­ding”

    Ze verraste iedereen. Eerst met haar (vermeende) belastingontduiking, vervolgens met haar nieuwe vriend en - amper vijf weken later - met haar verloving. Het leven van ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever zit op kruissnelheid, met dank aan haar Nederlandse lover Dennis Roos. Waarom het zo hard gaat tussen beiden, hoe ze elkaar vonden en vooral: waarom Megan na een blitzromance instemde met een huwelijk, wordt nu duidelijk. Het verhaal van liefde met een grote L, een aanzoek in Dubai én een potentieel financieel masterplan. “Onze ouders waren een beetje in shock.”