Kat Kerkhofs met bolle buik de dansvloer op in ‘DWTS’: “Dries heeft na het EK toch nog kunnen scoren”

 1. Dansende prinses Delphine verbaast kenners: “Die ene move was duidelijke sneer naar haar vader Albert”
  PREMIUM
  TV

  Dansende prinses Delphine verbaast kenners: “Die ene move was duidelijke sneer naar haar vader Albert”

  Ze overleefde moeiteloos de eerste twee weken, dus mag prinses Delphine zich beginnen opmaken voor een nieuwe ‘Dancing With The Stars’ zaterdagavond. “Zij wil zich niet spiegelen aan de rest en doet gewoon haar eigen ding”, stellen royaltykenners, die ook haar slaagkansen afwegen, haar vorige prestaties onder de loep nemen én zich uitspreken over de gevolgen voor haar koninklijke familieleden: “Het kan niet anders dan dat iemand op het paleis hier elke week naar kijkt.”
 1. James Cooke danst met man in feestspecial ‘Dancing With the Stars’: “Gek dat ik daar anno 2021 nog een primeur mee te pakken heb”
  PREMIUM
  TV

  James Cooke danst met man in feestspeci­al ‘Dancing With the Stars’: “Gek dat ik daar anno 2021 nog een primeur mee te pakken heb”

  Voor het eerst in de geschiedenis van ‘Dancing With the Stars’ walsen er straks twee heren over uw scherm. Na man-manchoreo’s in Italië, Denemarken, Ierland, Frankrijk, Australië en Amerika, gooit James Cooke zich in de armen van profdanser Frank Zegels. Die laatste vond het wel even wennen: “Je voelt andere vormen dan diegene die je gewoon bent.” James’ verloofde Dorian is alvast fan: “Het was geen voorwaarde van Dorian dat ik aan een hetero gekoppeld moest worden, hij wil gewoon dat ik me amuseer.”