Villa Sporza
Volledig scherm
Villa Sporza © VRT

Karl Vannieuwkerke, Wesley Sonck en Jan Boskamp openen ‘Villa Sporza’

TVMet Turkijë-Italië wordt vanavond het EK voetbal op gang getrapt en gaat meteen ook ‘Villa Sporza’ open. Vanuit een indrukwekkende televisiestudio onder de VRT-toren gidst Karl Vannieuwkerke (50) u door de avondwedstrijden van het EK en vanaf 26 juni blikt hij van daaruit ook dagelijks terug op de dagetappe in de Ronde Van Frankrijk. 

6 reacties

 • Serge Noten

  6 dagen geleden
  Alle respect voor het voetbal en de uitzendingen van villa sporza MAAR zo een villa ( in hobunit stijl neerpoten op een grasveldje naast de vrt gebouwen vindt ik weggesmeten geld . Mijn grootste bedenking (vraag ) naar de directie van de vrt is , of dat er een bouwvergunning voor dat spel is afgeleverd denk van niet maar zij krijgen alles geregeld hoor. Probeer zelf maar eens zo een blokje neer te zetten in u achtertuin denk NOOIT dat het lukt schande een grote tent was even goed geweest
 • Jef Salgado

  1 week geleden
  Ok je verstaat Boskamp niet maar een voetbalkenner is hij zeker wel wat niet kan gezegd worden van Karl en zeker niet van die zwaar overroepen Aster. Wie heeft het in zijn hoofd gehaald om die erbij te halen ? Zou die weten dat een bal rond is ? Zelfde bedenkelijke niveau dan jonge blonde God Rubentje.
 • luc matton

  1 week geleden
  @eddy @jos . Absoluut niet eens. Johan Boskamp kan het altijd smakelijk uitleggen. Toch beter dan bijvoorbeeld zeveraar Joos?
 • Lucie Vervaeke

  1 week geleden
  Ik vind het nog steeds fijn dat Boskamp deel uitmaakt van de commentatoren.
 • eddy vanhuldenberg

  1 week geleden
  Hadden ze niemand anders dan Boskamp en gaan ze die gast dan onder titelen want die ver staat toch niemand