Karen Damen en James Cooke in 'Karentaine'.
Volledig scherm
Karen Damen en James Cooke in 'Karentaine'. © YouTube

Karen Damen stopt na vijf afleveringen met eigen talkshow

TVSlecht nieuws voor de kijkers van ‘Karentaine’, de talkshow die Karen Damen (45) wekelijks host vanuit haar tuin. Na amper vijf afleveringen gooit ze de handdoek in de ring, zo maakt ze bekend via de sociale media. 

24 reacties

 • Rudy De Wever

  3 jaar geleden
  Da mens wordt op handen gedragen maar het trekt op nix, eigelijk geen tv bv K3 was hoogst haalbare mss omdat daar kinderen oordelen.
 • willy wittesaele

  3 jaar geleden
  bv's die mekaar interviewen , samen op reis gaan , spelletjes spelen of in een quiz zitten , samen koken. da's TV vandaag de dag. voor mij hoeft het niet meer.
 • Georges Van Soest

  3 jaar geleden
  Schoenmaker blijf bij u leest , doe wat je goed in bent namelijk zingen .
 • Dick DECOCK

  3 jaar geleden
  Met wat netwerken of beter bedwerken kun je het blijkbaar maken en ben je haast niet meer uit mdeia weg te slaan.Goed dat dit stopt kans voor nieuw en jong talent ipv altijd zelfde gezichten.
 • dominique van damme

  3 jaar geleden
  Wat gaat ze nu doen hopelijk blijft ze van het scherm
 1. Herman Verbruggen reageert op ontmaskering ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internationale kwaliteiten”
  TV

  Herman Verbruggen reageert op ontmaske­ring ‘The Masked Singer': “Wie volgens mij wint? Dat figuurtje met internatio­na­le kwalitei­ten”

  Hij moest als eerste ‘The Masked Singer’ verlaten, het was een teleurstelling voor Herman Verbruggen, vertelt hij aan Senne van Showbits. “Dat gevoel kwam vanuit een oprecht engagement. Het feit dat je verder denkt, en al aan het repeteren bent voor het tweede nummer", klinkt het. Hij vertelt welke nummers we nu dan moeten missen, of hij blij was met z'n kostuum en wie volgens hem de show gaat winnen. “Het is iemand met internationale kwaliteiten, en een stem die voor het programma een cadeau is.”
 2. Bende van Nijvel-expert kritisch over fictiereeks ‘1985' en Van Quickenborne: “Het dossier moet net wél verjaren”
  PREMIUM
  TV

  Bende van Nij­vel-ex­pert kritisch over fictie­reeks ‘1985' en Van Quickenbor­ne: “Het dossier moet net wél verjaren”

  De nieuwe zondagavondreeks ‘1985' vertelt het verhaal van de Bende van Nijvel, een van de zwartste bladzijden uit onze geschiedenis. Maar is de reeks wel historisch correct? En hoe staat het op dit moment met het onderzoek naar de Bende? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan voormalig politicus Hugo Coveliers (75). “Voor tien miljoen frank verkoopt men in die milieus zijn moeder.”
 1. Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”
  TV

  Sam Gooris waagt zich aan waterskiën in ‘Expeditie Gooris’: “I can’t feel my legs anymore hé”

  Tijdens hun roadtrip langs de Westkust van Amerika gaat de familie Gooris waterskiën op Lake Tahoe. “Give me those two lats man”, aldus een zelfverzekerde Sam Gooris (49). Al snel blijkt hij een natuurtalent. Maar het lachen vergaat hem echter snel, wanneer hij teken probeert te doen naar zijn gezin om ermee te stoppen en zij het teken heel anders interpreteren... “Moordenaars”, klinkt het bij Sam achteraf.