VRT/Florian Van Eenoo via Photo News
Volledig scherm
© VRT/Florian Van Eenoo via Photo News

‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”

TVNa alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”

24 reacties

 • Bruno Linassi

  2 maanden geleden
  Het is goed dat ze dit doen.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Goed en wel. Maar zijn de mensen dat nog niet beugezien.
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  In het begin waren de actuers ontdaan dat ze geen extra vergoeding kregen voor de herhalingen. En nu staan ze te springen als er iets over de herhalingen gaande is. Ik zou het mijzelf geen fluit aantrekken wat ze ermee doen. Job gedaan, betaald geweest ervoor en verder zoeken ze het maar uit. Toen geen extra herkenning, dan hoeft het nu ook niet meer.
 • Lucie Vervaeke

  2 maanden geleden
  Heugelijk nieuws, de oude afleveringen van de Kampioenen zijn nog steeds de beste, idd zitten er enkele pareltjes tussen. Mogen voor mij om de 5 jaar opnieuw worden uitgezonden op tv
 • Joeri Janssens

  2 maanden geleden
  Eindelijk hebben ze ingezien dat ze fout bezig waren. Het gaat trouwens over humor van jaren geleden.