Junior Planckaert in ziekenhuis na motorongeval tijdens motorcrossen.
Volledig scherm
Junior Planckaert in ziekenhuis na motorongeval tijdens motorcrossen. © RV

Junior Planckaert weer thuis na zwaar motorongeval: “Je mag de zijwieltjes van Elara gebruiken”

TVDe familie Planckaert haalt opgelucht adem, want Junior (28) is eindelijk weer thuis. Hij was in het ziekenhuis opgenomen voor een spoedoperatie, na een zwaar ongeval met zijn motor. Hij zal echter nog lang moeten revalideren.

5 reacties

 • An Pirotte

  4 maanden geleden
  Veel beterschap junior, hopelijk ben je snel weer hersteld
 • De Kinder Linda

  4 maanden geleden
  Veel beterschap gewenst
 • Jan hertogs

  4 maanden geleden
  Misschien is hij zijn lesje nu wel geleerd en is zijnen leeuw getemd, als hij wat serieus is geworden kan hij misschien shana aan.
 • Peggy De Meulenaere

  4 maanden geleden
  Veel beterschap gewenst Junior.
 • Lindsay van Renterghem

  4 maanden geleden
  Spoedig herstel junior .
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. RECENSIE. ‘Scenes from a Marriage’: “Een slap aftreksel van een baanbrekend origineel”
  TV

  RECENSIE. ‘Scenes from a Marriage’: “Een slap aftreksel van een baanbre­kend origineel”

  ‘Scenes from a Marriage’ stuurde 50 jaar geleden een schokgolf door de tv- en theaterwereld. Nooit eerder werd een heilig huisje als het huwelijk met zo veel rauwheid tentoongespreid. En nooit eerder werd een regisseur door zo veel radeloze koppels overstelpt met aanvragen voor huwelijksadvies. De remake, met Jessica Chastain en Oscar Isaac, wist meteen genoeg verwachtingen op te wekken om een wereldpremière op het filmfestival van Venetië af te dwingen. Of u deze vijfdelige HBO-miniserie, die vanaf nu wekelijks te zien is op Streamz, daarom ook moet uitzitten? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.