Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Julie wint ‘Dancing with the Stars’: “Voor mij is dit echt een verrassing van formaat”

TVDe strijd is gestreden. Vanavond wilden zowel Julie Vermeire, Jani Kazaltzis en Kelly Pfaff de titel van beste danser in ‘Dancing with the Stars’ mee naar huis nemen. Jani viel als eerste af, en Julie werd uiteindelijk tot overwinnaar gekroond, na een spannende finale waarin de scores steeds vrij gelijk opliepen.

59 reacties

 • Peter Dignef

  1 jaar geleden
  Kelly was technisch de beste danser .Julie was ook heel goed maar dit krijg je als je kijkers laat beslissen ik krijg het een beetje van deze formats .er heeft nog niemand gedanst en de lijnen zijn al open om te stemmen begrijp dit niet goed
 • Mohamed Mak

  1 jaar geleden
  Jullie was de beste en een leukerd
 • Carina Lauwers

  1 jaar geleden
  Voor mij waren het elke keer een mooie zondagavond . Dansen is zo ontspannend voor mij om naar te kijken. Ik geef voor iedereen een dikke pluim, want stel je voor als je daar staat zonder ervaring ze hebben allemaal het beste van hun zelf gegeven. Julie en Kelly en Jani zijn elk op hun manier winnaars. Dikke proficiat Jullie. Dus voor mij jammer dat het programma gedaan is .
 • Gerda Kuppens

  1 jaar geleden
  Kelly is super ,klassedame ! Julie is jong en lief ! Maar voor mij had Kelly mogen winnen !
 • Danny Knevels

  1 jaar geleden
  Proficiat Julie, je was even goed als Kelly, maar uw sympathie heeft gewonnen.
 1. Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebedrijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”
  PREMIUM
  TV

  Ines uit ‘Boerenjaar’ combineert het familiebe­drijf met job als adviseur: “Een etentje missen omdat een koe gaat kalven... Dat hoort erbij”

  “Ik kan hard vloeken als ‘s morgens de wekker gaat, terwijl de nacht voordien een koe heeft gekalfd.” 24 uren in een dag zijn soms echt te weinig, zo ook voor Ines Theunis (25) uit het VIER-programma ‘Boerenjaar’. Samen met haar mama en zus runt ze een vleesveebedrijf met 200 koeien, en als landbouwadviseur helpt ze ook andere boeren met vergunningen en papieren. “Ik wilde vooral het levenswerk van mijn papa voortzetten na zijn overlijden.”
 2. Danni Heylen en Linda zijn beste vriendinnen voor het leven: “Sinds 1979 hebben we elkaar nooit meer losgelaten”
  PREMIUM
  Showbizz

  Danni Heylen en Linda zijn beste vriendin­nen voor het leven: “Sinds 1979 hebben we elkaar nooit meer losgelaten”

  Het klikte meteen toen ze elkaar leerden kennen bij het theatergezelschap waar de ene acteerde en de andere souffleerde. 45 jaar later zijn Danni Heylen (69) en Linda Van Gelder (64) nog altijd de beste vriendinnen, die graag samen shoppen en over alles kunnen praten. Ook over seks. “En we gaan heel graag samen op reis”, zegt Danni. “Zodra we weer veilig kunnen reizen, zijn we weg.”
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Dit is het voorjaar van VTM en VTM2
  Play

  Dit is het voorjaar van VTM en VTM2