VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Julie Van den Steen presenteert voor het eerst in haar eentje: “Maar ik voel me meer een soort Scoutsleider”

TV"Zelf heb ik echt niets met verbouwen of survivallen", zegt Julie Van den Steen (28). “Om mij ergens van af te laten springen, heb je aan een bedrag met twee nullen niet genoeg.” Gelukkig hoeft ze in 'Vakantiehuis for Life' zelf geen koevoet of stafkaart boven te halen, dat laat ze over aan vijf bouwgrage duo's. Het programma is het allereerste dat ze alleen draagt. "Al voel ik me eerder een soort Scoutsleider. Ik ben aan het groeien als presentatrice, maar op mijn tempo.”

3 reacties

 • Katty Mommaerts

  1 jaar geleden
  Ik vind ze top. Naturelle en lief. En ze is nog mooi op de koop toe.
 • robrecht Peeters

  1 jaar geleden
  leider , spreekt Julie of liever Julien uit de biecht .....zeg dat het niet waar is
 • Frank Louman

  1 jaar geleden
  Ze zal toch nog hard moeten groeien , ik vind haar wreed saai.
 1. “Met zeven lagen kleding in sauna van 90 graden”: Cindy Dandois gaat diep om twee kilo af te vallen in ‘Battlecat’
  Play
  TV
  1

  “Met zeven lagen kleding in sauna van 90 graden”: Cindy Dandois gaat diep om twee kilo af te vallen in ‘Battlecat’

  Kooivechtster op wereldniveau, Cindy Dandois (37), weegt op de avond voor haar officiële weging nog twee kilo te veel. En die probeert ze er op een drastische manier vanaf te krijgen, door met zeven lagen kleding in een sauna met een temperatuur van 90 graden Celsius te kruipen. Samen met de steun van haar dochter Lola gaat Cindy diep, heel diep. Dat is te zien in het VTM 2-programma ‘Battlecat' van programmamaker Luk Wyns.
 2. RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”
  PREMIUM
  TV
  4

  RECENSIE. ‘Dahmer’: “Na twintig minuten wilden we vooral iets vrolijkers opzetten”

  Als ‘American Horror Story’-koning Ryan Murphy z’n creatieve duivels loslaat op ‘Milwaukee Cannibal’ Jeffrey Dahmer, dan zetten wij onze out of office op. En u best ook. Want met tien afleveringen van iets minder dan een uur belooft deze sinistere vertelling van de man die 17 lustmoorden op z’n geweten heeft -en er niet vies van was delen van z’n slachtoffers op te peuzelen of bij te houden op sterk water- binnen als een misselijkmakende mokerslag. Maar of deze Netflix-reeks enkel uw duistere dorst voor true crime wil lessen, of ook echt iets zegt over de falende volwassenen die een monster lieten gedijen? Dat zoekt Evelien Delgouffe in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 3. Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)
  TV

  Netflix lost eerste beelden van derde seizoen van ‘Emily in Paris’ (én de reeks krijgt eigen boek)

  De fans van de populaire Netflixreeks ‘Emily in Paris’ hoeven niet op hun honger te blijven zitten. Terwijl er volop gewerkt wordt aan het vervolg, kunnen de liefhebbers binnenkort wegdromen bij een roman. De serie krijgt een eigen fictieboek dat in oktober zal verschijnen. Het is volledig gebaseerd op het allereerste seizoen. Daarbovenop heeft Netflix de eerste beelden van seizoen drie vrijgegeven, waardoor we al een kleine sneak peek krijgen van de looks van Emily Cooper.