Julie Van den Steen
Volledig scherm
PREMIUM
Julie Van den Steen © DPG Media

Julie Van den Steen hoopt op eerste kijkhit als presentatrice: “Uitzonderlijk dat een programma 2 miljoen kijkers haalt”

TVEen quiz presenteren, reality draaien en een studioshow in goeie banen leiden. Julie Van den Steen (29) combineert het in haar nieuwste spelshow ‘Welkom in de familie’. Dat is ondertussen het derde dat ze op VTM presenteert, maar op een doorslaand succes is het nog wachten. “Het is zoals examens. Soms gaat er eentje minder, maar daar leer je uit”, vertelt de ‘The Masked Singer’-speurder die weet hoe het is om in het oog van de storm te staan. “Als je niets doet kan je niets verkeerds doen, denk ik dan.”

14 reacties

 • Eveline Van den Hout

  12 maanden geleden
  Een intelligente, mooie en lieve dame.
 • Martine Leemans

  12 maanden geleden
  Je doet het goed Julie.doe zo voort
 • Tony Crabbé

  12 maanden geleden
  Je bent met MNM een uitzending komen doen op mijn werf in Mechelen en hebben toen wat staan praten en ik kon alleen maar beamen wat Peter toen tegen me zei. " die gaat het op elk vlak maken!" en je bent dan nog is een zeer mooie lieve dame!
 • wesley netnem

  12 maanden geleden
  Ze heeft het gewenste uiterlijk en een leuke stem .
 • Patrick Rasschaert

  12 maanden geleden
  Een zeer aangename verschijning op TV en hopelijk geeft VTM haar programma"s welke op haar lijf geschreven zijn zodat ze de waardering krijgt welke ze verdient.
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Wat als we topverdachte Danira Boukhriss Terkessidis confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”
  Showbits

  Wat als we topverdach­te Danira Boukhriss Terkessi­dis confronte­ren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady in ‘The Masked Singer’?”

  In de ‘Guessing Game’ op vtm.be staat Danira Boukhriss Terkessidis met stip op 1 als verdachte voor Foxy Lady in ‘The Masked Singer’. Dat ze best aardig kon zingen, bewees ze in het verleden al vaker. En Foxy Lady is ook een echt showbeest. Logisch dus dat ze voor sommige speurders en een groot deel van het publiek topverdachte is. Maar wat als Jarne haar kan confronteren met de vraag: “Ben jij Foxy Lady?”. Hoe redt Danira zich uit die netelige situatie. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectieronde voor vertrek
  TV

  KIJK. Kandidaten ‘De mol’ krijgen mysterieus rood licht te zien tijdens laatste selectie­ron­de voor vertrek

  De negen kandidaten van het nieuwe seizoen van ‘De mol’ zijn dan wel al bekend, maar verder willen de makers het zo lang mogelijk spannend houden. In een nieuwe video, die je hierboven kan bekijken, krijgen we te zien hoe de deelnemers een maand voor vertrek nog eens langskomen voor de laatste ronde van de selectiegesprekken. Terwijl ze aan het wachten zijn, krijgen ze echter plots een mysterieus rood licht te zien…
 4. Jens Dendoncker verstopt 100.000 euro in nieuw seizoen ‘Wie zoekt die wint’
  TV

  Jens Dendoncker verstopt 100.000 euro in nieuw seizoen ‘Wie zoekt die wint’

  Binnenkort organiseert Jens Dendoncker een heuse schattenjacht in de huizen van verschillende gezinnen. Nadat Jens’ professionele verstopteam 100.000 euro heeft doen verdwijnen in het huis van de deelnemers, is het enige wat zij moeten doen zoeken naar het geld. Wat ze vinden, mogen ze houden. Benieuwd welke plekjes er zoal in aanmerking komen als verstopplek? In bovenstaande video licht Jens al een tipje van de sluier.