VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Jules Hanot schrijft een brief aan Matteo Simoni: “Ik had liever niet gezien hoe je als een Robin Hood uit de solden ten strijde trok”

TVIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week schrijft hij Matteo Simoni, die momenteel te zien is in ‘De Bende Van Jan De Lichte’. “Dat VTM de verfilming van Louis Paul Boons schelmenroman jaren op het schap liet liggen, deed al weinig goeds vermoeden en toen ik, eindelijk, meegetroond werd naar het 18de-eeuwse Aalst, kon dit tergend traag voortkabbelende avonturenverhaal amper boeien.”

14 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ik had er ook meer van verwacht van deze serie met goeie acteurs ...🙄 Maat is meer een tegenvaller
 • marijke couvreur

  2 maanden geleden
  Wij blijven kijken. Het is eens iets helemaal anders. Matteo Simone mag gelijk welke rol spelen. Hij blijft goed. En ook heel grote fan van Tom Van Dijck.
 • Benny Lagae

  2 maanden geleden
  Ik vind er ook niks aan.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Dit heeft niet veel te maken met het originele boek denk dat ze het anders niet mochten uitbrengen wegens te belastend voor de rijke adel en de katholieke kerk die toen de mensen als slaven behandelden
 • Marina Kristoffersen

  2 maanden geleden
  Ik vind het een top serie en Matteo Simoni vind ik super in deze serie , je kan hem nu in een serieuzere rol zien en hij doet dit prima . Kijk uit naar het vervolg en ja muggenzifters zullen er altijd zijn .
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.