Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Jules Hanot schrijft een brief aan Eddy Planckaert: “Wie zat er nu te wachten op een Vlaams doorslagje van 'Chateau Meiland'?”

TVIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zich tot Eddy Planckaert: “De onverbeterlijke speelvogel die een groot kampioen werd met een schitterend palmares en een dikke bankrekening.”

 1. Hoor wie klopt daar? Bekijk hier de allereerste beelden van de nieuwste Sinterklaas-film
  Play
  Film

  Hoor wie klopt daar? Bekijk hier de allereer­ste beelden van de nieuwste Sinter­klaas-film

  Eind april zijn de opnames gestart van de derde Sinterklaas-film. ‘Sinterklaas en Koning Kabberdas’ vertelt het verhaal van personage Riko Tik, die vroeger gepest werd en daarom nu alle kinderen wil terugpesten. Hij vervalst het boek van de Sint zodanig dat het lijkt alsof alle kinderen stout zijn. Vermomd als Koning Kabberdas gaat hij naar het huis van de Sint om de heilige man met dat foute boek op te zadelen. Maar hoe dit avontuur afloopt, zie je later in het najaar. De film werd geregisseerd door Stijn Coninx naar een scenario van Hugo Matthysen.
 2. Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Pauline wint Regi Academy: zorgt zij voor reboot Milk Inc.?

  Amper 19 jaar is ze, maar op 30 oktoker schittert de Limburgse Pauline naast Regi op het podium van het Sportpaleis. Donderdagavond won ze de spannende finale van zijn talentenjacht op VTM 2. Vandaag brengen ze al meteen samen een eerste single uit: ‘Duizend sterren’. Maar wil ze graag verder in het Nederlands? Of liever de hitmachine van Milk Inc. nieuw leven inblazen? Desna en Jarne zoeken het voor je uit in een nieuwe Showbits.