Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

Jules Hanot schrijft een brief aan Eddy Planckaert: “Wie zat er nu te wachten op een Vlaams doorslagje van 'Chateau Meiland'?”

TVIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zich tot Eddy Planckaert: “De onverbeterlijke speelvogel die een groot kampioen werd met een schitterend palmares en een dikke bankrekening.”

  1. ‘Belgium’s Got Talent’-jury staat doodsangsten uit tijdens motorstunt vol halsbrekende toeren
    Play
    TV

    ‘Belgium’s Got Ta­lent’-ju­ry staat doodsang­sten uit tijdens motorstunt vol halsbreken­de toeren

    Op vrijdag zitten juryleden An Lemmens, Davy Parmentier, Ruth Beeckmans en Bart Peeters klaar voor een nieuwe lading acts in ‘Belgium’s Got Talent’. En die beloven deze week extra veel spektakel voor de jury: voor de eerste act komt trialbiker Emile (22) uit Brugge met gierende banden het podium opgereden. Hij verbaast iedereen met zijn zenuwslopende motorstunt, maar het wordt pas echt gevaarlijk wanneer hij de juryleden uitnodigt om hem te assisteren. Hij zal proberen om met zijn motorfiets over de vier juryleden tegelijk heen te springen zonder daarbij iemand te raken. Met knikkende knieën gaan An, Davy, Ruth en Bart het podium op. “Ik kan dit niet aan, ik heb zoveel schrik”, schreeuwt An. “We moeten blijven ademen!”, reageert Bart. Maar hoe loopt dit af?