Dina Tersago krijgt een brief van Jules Hanot
Volledig scherm
PREMIUM
Dina Tersago krijgt een brief van Jules Hanot © VTM

Jules Hanot schrijft een brief aan Dina Tersago: “Een ex-miss die haar kroontje pas ná het verwerven van kennis verzilverde”

TVIn tijden van Twitter is een mening bij alles wat op ons scherm komt snel gegeven. Maar tv-beest Jules Hanot neemt zijn tijd en schrijft elke week een ouderwetse brief. De ene keer zalvend, de andere keer voorzien van een tik op de vingers van het tv-gezicht. Deze week richt hij zijn pen tot Dina Tersago, een ‘chronisch charmante juffrouw bij wie iedereen in de klas wil zitten’. “Wie herinnert zich ‘Superhond’ nog, of ‘Chateau Bravoure’?  En dan zwijg ik nog over de ‘mannen’ van Wendy en Phaedra, de ‘harem’ van Pieter Loridon of je rol als reisbegeleidster in ‘De Vetste Vakantie’. Ik stelde vast dat jij tussen de televisionele rommel moeiteloos overeind bleef.”

2 reacties

 • Chris Stevens

  2 maanden geleden
  Dina Tersago is pure topklasse. Ze straalt alles uit wat een mens gelukkiger kan maken. Naturelle en unieke schoonheid, charme, eenvoud, enthousiasme en zin voor humor. Ook ik vind haar als persoon meestal boeiender dan het programma waarin ze presenteert. Een pareltje die Dina.
 • Peper Munt

  2 maanden geleden
  Heel mooi geschreven. En het mag gezegd, Dina heeft NOOIT sterallures gehad en is altijd haar vrolijke zelve gebleven, wat men niet van iedereen kan zeggen. Nog veel succes in de toekomst Dina.
 1. Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug
  Play
  Missie Callcenter

  Nostalgie! Anne De Baetzelier brengt een stukje Tien Om Te Zien terug

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen