De Mol
Volledig scherm
De Mol © Play4

Jubilerende ‘De Mol’ blijkt ramp-editie: “Het was bijna game over geweest”

TVHet noodlot tart de jubileumeditie van ‘De Mol’. Na de eerdere gedwongen opgaves van Nele en Mol Philippe, moest nu Anke Van Os, de rechercheur uit Mechelen, met een dubbele elleboogbreuk, ‘De Mol’ verlaten. ‘Ik kan niks anders zeggen dan dat we een echt pechseizoen beleven. Indien Anke de Mol was geweest, was het zonder twijfel game over geweest. Nu kan de zoektocht wél nog verder’, aldus presentator Gilles De Coster.

11 reacties

 • Didier-Dirk B.

  4 maanden geleden
  Weinig mol aan dit jaar. Wat heb je aan een locatie met allemaal lavazand. Als kijker ben je toch ook wel geïnteresseerd wat je allemaal op de plaats te beleven valt en hoe mooi het is om misschien de volgende vakantie er voor over te hebben.
 • Filip Hulsen

  4 maanden geleden
  gewoon de opdrachten een beetje 'normaler' maken en geen stuntwerk meer
 • Lindsey Schockaert

  4 maanden geleden
  Vind er dit jaar helemaal niks aan... Vond de vorige edities veel leuker en veel spannender dan deze...
 • Pieter Verhulst

  4 maanden geleden
  Hopelijk een goede verzekering want haar hospitalisatie gaat normaal gezien niet tussenkomen bij een gevaarlijke activiteit. En dan een lange revalidatie en mogelijk blijvende hinder.
 • Ann Verschueren

  4 maanden geleden
  Nu is het niet moeilijk meer om te raden wie de mol is. Pech hebben de kandidaten die als eersten het spel moesten verlaten want die hadden minder kansen.