Dominique Van Malder en Joris Hessels presenteren het nieuwe 'Viervoeters'.
Volledig scherm
Dominique Van Malder en Joris Hessels presenteren het nieuwe 'Viervoeters'. © Play4

Joris Hessels en Dominique Van Malder koppelen asielhonden aan ideale baasje

TVVanavond start het nieuwe programma ‘Viervoeters’, waarin Joris Hessels (40) en Dominique Van Malder (45) op zoek gaan naar een warm nest voor enkele asielhonden.

3 reacties

 • geert vanpraet

  2 maanden geleden
  Een kopie van een programma dat al jaren op bbc loopt.gebrek aan inspiratie?
 • Philippe Legrand

  2 maanden geleden
  De prijs van een hond is net door corona spectaculair gestegen. Iedereen had plots zin in een hond. Als de asielen nu blijkbaar al vol zitten vrees ik het ergste.
 • Kris Claes

  2 maanden geleden
  Benieuwd hoeveel van die beestjes na tijdje terug in asiel eindigen dankzij eigenaars die gewoon als doel hadden om op tv te komen.
 1. Is ‘Squid Game’ te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Media-experte geeft antwoorden: “Praat erover”
  Play

  Is ‘Squid Game’ te geweldda­dig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Me­dia-experte geeft antwoorden: “Praat erover”

  ‘Squid Game’ is de meest succesvolle Netflixserie ooit. In de serie proberen een aantal gelukzoekers een grote geldpot te winnen, maar daarvoor moeten ze spelletjes doorlopen waarbij ze op een gruwelijke manier om het leven kunnen komen. De serie is ook populair bij kinderen, maar is die niet te gewelddadig voor kinderen? En wat moet je doen als ouder? Professor Mediastudies van Universiteit Gent, Sofie Van Bauwel, legt het uit in onderstaande video's.
 1. Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Dé ontdekking van het seizoen en een flater in de finale: dit was de vierde aflevering van ‘De Slimste Mens’

  Ze kon haar eerste deelname aan ‘De Slimste Mens’ niet met een overwinning afsluiten, maar de 20-jarige Gloria Monserez won met haar frisse en jong volwassen verschijning wél meteen de harten van zowat één miljoen kijkers. Basketbalspeler Mwema haalde een tweede overwinning op rij binnen, terwijl Gloria overleefde met een ongewilde portie hulp van Wiam en een liedje over ‘de drie wijzen’.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.